Öğretmenler Okulda Önlük Mü Giyecek? MEB'den Resmi Yazı

Öğretmenler Okulda Önlük Mü Giyecek? MEB'den Resmi Yazı

Milli Eğitim Bakanlığından öğretmenleri ilgilendiren önlük yazısı...

MEB Özel Kalem Müdürlüğünü tarafından ''2023-2024 Eğitim ve Öğretim Yılına İlişkin İş ve İşlemler'' konulu ve 21.08.2023 tarihli genelge yayımlandı. İlgili genelge Bakan Yusuf Tekin imzalı ve 32 maddeden oluşuyor. Genelgede 2023-2024 eğitim ve öğretim yılına ilişkin birçok hususta açıklamalar yer alıyor.

11. madde ise şu şekilde: ''Öğretmenlerin, meslekî temsil ve öğrencilere rol model olma bakımından önlük giymeyi tercih etmeleri teşvik edilecektir.''

İlgili maddeye göre MEB, öğretmenlerin önlük giyme konusunda teşvik edilmelerini istiyor. Bunun nasıl olacağı konusunda herhangi bir açıklama yer almıyor.

Öğretmenlerin önlük giymesi konusunda şu an için herhangi bir zorunluluk bulunmuyor. Fakat MEB bu yazıyla önlük konusunu gündeme getirmiş bulunuyor.

Bakalım MEB'in bu yazısı doğrultusunda illerde ne gibi teşvik çalışmaları yapılacak va kaç öğretmen önlük giymeyi tercih edecek...

OGRETMENMEB.COM / ÖZEL

İlgili resmi yazı için TIKLAYINIZ

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ogretmenmeb.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.