Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürü Hüseyin Burak Fettahoğlu Oldu

Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürü Hüseyin Burak Fettahoğlu Oldu

Milli Eğitim Bakanlığında genel müdür ataması yapıldı. Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürü Hüseyin Burak Fettahoğlu Oldu.

Ogretmenmeb.com olarak 19 Şubat 2023 tarihinde yaptığımız haberde; MEB Meslekî ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğünde ''Eğitim Politikaları Daire Başkanı'' olarak görev yapmakta olan Zekiye Dayıoğlu'nun, MEB Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürü olarak görevlendirildiğini haberleştirmiştik.

Yaklaşık 20 gün sonra Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğüne, Trabzon İl Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Burak Fettahoğlu görevlendirildi.

Akçaabat İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Usta, sosyal medya hesabı üzerinden konuyla ilgili olarak şu paylaşımı yaptı:

Hüseyin Burak Fettahoğlu Kimdir?

2002’de 19 Mayıs Üniversitesi Amasya Eğitim Fakültesi Sosyal Bilgiler Öğretmenliği alanından mezun oldu. Erzincan Üniversitesi’nde yüksek lisans eğitimini tamamladı.

         2002-2008 yılları arasında öğretmenlik, 2008-2014 yılları arasında farklı okul ve kurumlarda yöneticilik görevlerinde bulundu. 2014-2017 yılları arasında Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğünde Şube Müdürlüğü, 2017-2021 yılları arasında Milli Eğitim Bakanlığı Destek Hizmetleri Genel Müdürlüğünde Daire Başkanlığı görevlerinde bulundu.

17.12. 2021 tarihi itibariyle Trabzon İl Milli Eğitim Müdürü olarak göreve başladı. 

         Evli ve üç çocuk babasıdır.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ogretmenmeb.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

2 Yorum