Lise Müdürü, Milletvekili Aday Adayı Oldu

Lise Müdürü, Milletvekili Aday Adayı Oldu

Cumhurbaşkanlığı seçim tarihinin kesinleşmesinin ardından siyasi partilerde milletvekili aday adaylığı için başvuru süreci başladı. Yoğun geçen süreçte milletvekili aday adayların biri de Şehit Özcan Kan Fen Lisesi Müdürü Ali Paşa Naipoğlu oldu.

14 Mayıs'ta gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesinde siyasi partilerde milletvekili aday adaylığı için başvuru süreci de başladı. AK Parti, CHP ve İyi Parti'de aday adaylığı başvurularında yoğunluk yaşanırken milletvekili aday adaylarının büyük çoğunluğu dikkat çeken isimlerden oluştu.

ALİ PAŞA NAİPOĞLU
İşte o dikkat çeken isimlerden biri de geçmişte TÜPRAŞ 50. Yıl Anadolu Lisesi, İzmit Gazi lisesi gibi Kocaeli'deki pek çok lisede yöneticilik yapmış, eğitim camiasının yakından tanıdığı isimlerden biri olan Ali Paşa Naipoğlu oldu. Son olarak Şehit Özcan Kan Fen Lisesi Müdürü olarak görev yapan Naipoğlu, İyi Parti Milletvekili aday adaylığı için görevinden istifa etti.

ALİ PAŞA NAİPOĞLU KİMDİR?
1959 Trabzon doğumlu
Eskişehir Yunus Emre Eğitim Fakültesinden mezun oldu.
Aynı yıl Kahramanmaraş Gazi Ortaokulu matematik öğretmenliğine atandı.
Sırasıyla Kahramanmaraş İmam Hatip Lisesi, Evri Ortaokulu, Minehöyük Ortaokulunda idarecilik ve matematik öğretmenliği görevlerinde bulundu.
15 Ekim 1985´te Kocaeli Mimar Sinan Lisesi müdür yardımcılığına atandı.
1995 yılında İzmit Atılım Lisesi kurucu müdürlüğü,
2005 yılında Yahya Kaptan Lisesi kurucu müdürlüğü
Atılım Anadolu Lisesi kurucu müdürlüğü yaptı.
2010 yılından itibaren rotasyon uyugulaması neticesinde Barbaros Hayrettin İlköğretim Okulu, Atılım Anadolu Lisesi, Kartepe Sağlık Meslek Lisesi, TÜPRAŞ 50. Yıl Anadolu Lisesi, İzmit Gazi Lisesi müdürlüklerinde bulundu.
2014 tarihi itibariyle Şehit Özcan Kan Fen Lisesi Müdürlüğüne atandı ve halen görevine devam ediyor.
Evli ve 2 çocuk babasıdır.

Kaynak: www.enkocaeli.com

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ogretmenmeb.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

1 Yorum