İngiliz Üniversitelerinin 'Elif' yarışı

İngiliz Üniversitelerinin 'Elif' yarışı

İzmir Ekonomi Üniversitesi (İEÜ) İşletme Fakültesi Ekonomi Bölümünü bu yıl ikincilikle bitiren Elif Larende (22), yüksek not ortalaması ve araştırmalarıyla İngilizlerin radarına girdi.

İngiltere'deki tam 9 üniversiteden yüksek lisans için kabul almayı başaran Larende, tercihini Sussex Üniversitesinden yana kullandı.

İngiltere'de, burslu olarak 'uluslararası iş ekonomisi' alanında 1 yıl eğitim alacak olan Larende "Şu anda hedeflediğim noktadayım. Ne istediğime, gelecekte kendimi nerede görmek istediğime henüz birinci sınıftayken karar verdim. Tüm çalışmalarımı bu doğrultuda yaptım. Üniversite döneminde Erasmus programı ile 4 ay Fransa'ya da giderek yurt dışında okuma deneyimini yaşadım. Amacım; uluslararası şirketlerde üst düzey görev pozisyonlarda alarak ülkemizi yurt dışında başarıyla temsil etmek. Bana güvenen, her daim destek olan aileme ve üniversiteme çok teşekkür ediyorum" dedi.

MAHMUT ÖZAY / TÜRKİYE GAZETESİ

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ogretmenmeb.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.