MEB'den ''Öğrenci Ders Devamsızlıkları'' Konulu Resmi Yazı

MEB'den ''Öğrenci Ders Devamsızlıkları'' Konulu Resmi Yazı

MEB Ortaöğretim Genel Müdürlüğünün ''Öğrenci Ders Devamsızlıkları (e-Yoklama)'' konulu ve 09.12.2022 tarihli yazısı Ogretmenmeb.com'da...

İlgi (a ve b) Yönetmeliklerin, öğrenci devam/devamsızlıkları ile ilgili hükümleri gereğince; öğretmenler tarafından dersine girdikleri sınıf/şubelerde ilgili ders saati itibariyle e-Okul Öğretmen Mobil Uygulamasının e-Yoklama ekranı üzerinden alınan ders devamsızlıklarının, “e-Okul Kurum İşlemleri / Devamsızlık İşlemleri / Günlük Devamsızlık Girişi” ekranı üzerinden bilgilendirme amaçlı olarak okul idarecilerinin erişimine açılmasına yönelik sistemsel entegrasyon işlemleri Bilgi İşlem Genel Müdürlüğünce tamamlanarak okul idarecilerinin kullanımına açıldığı ilgi (c) yazı ile bildirilmiştir.

Yapılan bu sistemsel entegrasyon işlemi hakkında valiliğinizce okul müdürlüklerine gerekli bilgilendirmelerin yapılması hususunda; Bilgilerinizi ve gereğini arz/rica ederim.

Halil İbrahim TOPÇU

Bakan a.

Ortaöğretim Genel Müdürü

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ogretmenmeb.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.