Öğretmen MEB, Öğretmene Dair Her Şey, Öğretmen Haber, MEB Öğretmen, MEB Personel Haberleri, Öğretmen Atamaları, Milli Eğitim Bakanlığı Haberleri, MEB Yönetici Atamaları, EKYS

Aynı İlçede ''İlçe Milli Eğitim Müdürü ve Halk Eğitim Müdürü'' İstifa Etti

YÖNETİCİ ATAMA

Ortaca'da aynı gün iki müdür birden istifa etti. Milli Eğitim Müdürlüğü'nde yaşanan istifalar büyük şok yaşatırken Ortaca Milli Eğitim Müdürü ile Halk Eğitimi Merkezi Müdürünün istifası şaşırttı.

Muğla'nın Ortaca ilçesi Milli Eğitim Müdürlüğünde istifa şoku yaşandı. Ortaca İlçe Milli Eğitim Müdürü Seyit Kavak ile Ortaca Şehit Mehmet Kaya Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Kurbet Kılıç'ın görevlerinden istifa ettikleri öğrenildi.

Ortaca Milli Eğitim Müdürü olan Seyit Kavak, Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğünde Şube Müdürlüğü görevlerinden sonra Aralık 2019'da Ortaca İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevine getirilmişti.

Kurbet Kılıç ise 2017 yılından itibaren Beyobası İlkokulunda Müdür Yardımcısı olarak görev yaparken, Ekim 2019'da Ortaca Şehit Mehmet Kaya Halk Eğitimi Merkezine müdür olarak atanmıştı.

Her iki müdürün de aynı gün istifa etmesi şaşkınlık yaşatırken bir günde iki müdürün istifası duyanları şaşırttı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

Yorumlar (1)

Adem 2 Yıl Önce

Doktor asker olayında hiç alakası olmayan il sağlık müdürü görevden alınmıştı. Bu olayda bu adamın en samimi arkadaşı muğla il mem personel müdürü hasan arslan neden hala görevde. Onun hiç bir şeyden haberi yok muydu yani en samimi arkadaşı olarak??? Bu ne biçim ilişki ağıdır??? Bunların eğitim camiasında kalmasına hangi siyasiler sahip çıkıp, hangi amirler göz yumuyor??? Yazık ki ne yazık. Evlatlarımız kimlere emanet.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.