Öğretmen MEB, Öğretmene Dair Her Şey, Öğretmen Haber, MEB Öğretmen, MEB Personel Haberleri, Öğretmen Atamaları, Milli Eğitim Bakanlığı Haberleri, MEB Yönetici Atamaları, EKYS

Öğretmenler Bakan Özer'den Uzman Öğretmenlik Açıklaması Bekliyor

ÖĞRETMEN HABER

Öğretmenler, Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer'den uzman öğretmenlik ve başöğretmenlik açıklaması bekliyor.

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, ''Uzman öğretmenler artık on yıl beklemeden beş yıl içerisinde bu sürece tabi olacaklar. Bir de kıdem yılı 20 yıl ve üzerinde olan uzman öğretmen arkadaşlarımızın başöğretmen olmak için bekleme süresi olan on yılı kaldıracağız.'' demişti. 

MEB tarafından uzman ve başöğretmenlik için duyuru yayımlandı. Ogretmenmeb.com olarak sizlerle paylaştığımız duyuruda, uzman öğretmenlik için 10 yıl şartının devam ediyor. Ayrıca başöğretmenlik için uzman öğretmenlikte 10 yıl geçirmiş olma şartı da aynen korunuyor.

Öğretmenler, Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer'den konuyla ilgili olarak açıklama bekliyor.

Bilindiği üzere Bakan Özer'in açıklamalarının hayata geçmiş için öncelikle TBMM'den yeni yasanın geçmesi gerekiyor. Bunun ardından da yönetmelik değişikliği yapılması gerekiyor.

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer yapacağı yeni açıklamayla verdiği sözlerin hayata geçeceğini açıklamalıdır. Gözler Bakan Özer'e çevrilmiş durumda.

Ogretmenmeb.com olarak Bakan Özer'in yapacağı açıklamaları takip ederek sizlere aktarmaya devam edeceğiz...

Yorumlar (1)

İssen 13 Ay Önce

Doktora yapanların hizmet şartı olmaksızın baş öğretmenliğe başvurabileceği söylenmişti! Hani?

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.