Öğretmen MEB, Öğretmene Dair Her Şey, Öğretmen Haber, MEB Öğretmen, MEB Personel Haberleri, Öğretmen Atamaları, Milli Eğitim Bakanlığı Haberleri, MEB Yönetici Atamaları, EKYS

MEB'de 2023 Alan Değişikliği Sessizliği

ÖĞRETMEN ATAMA VE TAYİNLER

Öğretmenler tarafından 2023 alan değişikliği takviminin açıklanması bekleniyor...

Milli Eğitim Bakanlığında alan değişikliği sessizliği devam ediyor. 2023 yılına girilmesine rağmen Milli Eğitim Bakanlığı tarafından Diplomaya Dayalı Alan Değişikliği ilgili henüz bir açıklama yapılmış değil.

20. Şura kararlarından olan “Alan Değişikliğinin Rutin bir takvim içerisine alınması “ ile her yıl düzenli şekilde yapılan alan değişikliği takvimi, şimdiye kadar bakanlık tarafından açıklanmış olması gerekirdi.

Öğretmenler MEB'in neden sessiz kaldığını merak ediyorlar.

2022 yılında yapılan KİK toplantısında, bakanlık yetkilileri ve yetkili sendika Eğitim-Bir-Sen ile varılan mutabakata göre; 2023 yılı diplomaya dayalı alan değişikliği takvimi aralık ayının son haftasında yayınlanması gerekiyordu.

Bakanlığın en kısa sürede alan değişikliği takvimini yayımlaması ve alan değişikliği bekleyen öğretmenlerin taleplerini karşılaması gerekmektedir.

Yorumlar (6)

Mirza1511 1 Yıl Önce

Bakanlığımızın, öğretmenlerine müjdeli haberi vermesini bekliyoruz.. Guveniyoruz

İlkay 1 Yıl Önce

Alan değişikliği kılavuzunun bir an evvel yayınlanmasını istiyorum.

Hatice Meva GEMİCİ 1 Yıl Önce

Değerli yetkililerimiz bir an önce alan değişikliği takvimimiz yayınlanmalı ki sağ salim hak edilen alanlara eğitimin neferleri kavuşmalı hayırlısıyla ve selametiyle...

teo 1 Yıl Önce

Nerede kaldı bu alan değişikliği atama takvimi yahu? Enerjimiz kalmadı!

Müdür 1 Yıl Önce

Dönem ortasında yapılması çok mantıklı değil zaten. Yıl sonunda yapılması daha uygun bence...

ismail 1 Yıl Önce

diploma alanına yönelik alan değişikliği bir an önce açıklanmalıdır. Daha yararlı olacağım alanda mutlu olarak çalışmak istiyorum.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.