Öğretmen MEB, Öğretmene Dair Her Şey, Öğretmen Haber, MEB Öğretmen, MEB Personel Haberleri, Öğretmen Atamaları, Milli Eğitim Bakanlığı Haberleri, MEB Yönetici Atamaları, EKYS

Öğretmenler Anayasa Mahkemesinden İptal Kararı Bekliyor

MEB ÖĞRETMEN

Öğretmenler Anayasa Mahkemesinden Uzman Öğretmenlik ve Başöğretmenlik Sınavı İçin İptal Kararı Bekliyor

Chp Ankara Milletvekili Yıldırım Kaya 9 Kasımda Anayasa Mahkemesi tarafından Öğretmenlik Meslek Kanuna dair Yürütmeyi Durma talebine karşı yapılacak görüşmeler öncesi açıklamalarda bulundu.

Vekil Kaya şu açıklamalarda bulundu;

Öğretmenlik Meslek Kanunu ile ilgili Cumhuriyet Halk Partisinin Anayasa Mahkemesine yürütmenin durdurulması talebi ile yapmış olduğu müracaat 9 Kasım çarşamba günü görüşülecek .

Buradan Bir Eğitimci olarak Anayasa Mahkemesi başkanı ve üyelerine çağrı yapıyorum.

Elinizi vicdanınıza koyun 1250000 öğretmen sizin yürütmeyi durdurma talebini onaylamanızı bekliyor çünkü öğretmenler uzmanlık ya da başöğretmenlikle ilgili bir sınavın doğru olmadığını VE kabul etmediklerini haykırıyorlar.

Yüzbinlerce öğretmenim bu talebine sessiz kalmayın gelin sizi de yetiştiren öğretmenlerinize sahip çıkın.
Buradan Ayrıca Milli Eğitim Bakanı Sayın Mahmut Özere de bir bir çağrı yapıyorum. Mahmut Hoca Anayasa Mahkemesi 9 Kasımda yürütmeyi durdurma kararı verecek vermeden önce gel öğretmenlerin hocası olduğunu öğretmenlerin bakanı olduğunu ispatla ve 19 Kasımda yapılacak sınavın ertelendiğinin duyurusunu sen yap öğretmenlerin gönlünde bir taht kur.

Yorumlar (1)

Uzman adayı 1 Yıl Önce

Ne olacak acaba iptal olunca daha iyi mi olacak

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.