Öğretmen MEB, Öğretmene Dair Her Şey, Öğretmen Haber, MEB Öğretmen, MEB Personel Haberleri, Öğretmen Atamaları, Milli Eğitim Bakanlığı Haberleri, MEB Yönetici Atamaları, EKYS

Öğretmenlerin Yarıyıl Tatili ÖBA Hizmetiçi Eğitim Faaliyetleri Belli Oldu

E-OKUL VE ÖBA

Öğretmenler, yarıyıl tatilinde Öğretmen Bilişim Ağı (ÖBA) üzerinden hizmetiçi eğitim faaliyetlerine katılabilecekler. MEB tarafından açılacak hizmetiçi eğitim faaliyetleri açıklandı.

MEB Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürlüğünün ''Öğretmen Bilişim Ağı (ÖBA) Eğitimleri'' konulu ve 19.01.2022 tarihli yazısı ve ekleri Ogretmenmeb.com'da...

24 Ocak - 04 Şubat 2022 yarı yıl tatilinde, Bakanlığımıza bağlı her derece ve türdeki eğitim kurumlarında görev yapan öğretmenlere yönelik olarak Öğretmen Bilişim Ağı (ÖBA) www.oba.gov.tr adresi üzerinden uzaktan hizmetiçi eğitim faaliyetleri düzenlenecektir. Öğretmenler MEBBİS veya e-Devlet şifreleri ile giriş yaparak ekte yer alan hizmetiçi eğitim faaliyetlerine isteğe bağlı olarak katılım sağlayabileceklerdir.

Bu eğitimler hizmetiçi eğitim kapsamında düzenlenecek olup eğitimi tamamlayan öğretmenler MEBBİS Hizmetiçi Eğitim Modülü üzerinden sertifikalarını alabileceklerdir.

Bilgilerini ve gereğini rica ederim.

Petek AŞKAR

Bakan a.

Bakan Yardımcısı

Ek: 24 Ocak-04 Şubat 2022 Tarihinde Düzenlenecek Hizmetiçi Eğitim Faaliyetleri Listesi İçin TIKLAYINIZ

OGRETMENMEB.COM / ÖZEL HABER

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.