MEB'de İlçe Milli Eğitim Müdürü Ataması Yapıldı

MEB'de İlçe Milli Eğitim Müdürü Ataması Yapıldı

TRABZON/ŞALPAZARI İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNE ATAMA YAPILDI.

İstanbul'un Üsküdar ilçesinde şube müdürü olarak görev yapmakta olan Hüseyin Türkmen, Şalpazarı İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak atandı.

İşte Hüseyin Türkmen'in göreve başlama mesajı:

07 Mart 2022 tarihi itibariyle Şalpazarı İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak görevime başlamış bulunmaktayım. Bağrından her alanda başarılı, ünlü kişiler çıkarmış, baba ocağım olan doğa harikası Şalpazarı'mızda eğitim adına bu sorumluluğu üstlenmenin, bu görevi yapacak olmanın heyecanını ve gururunu yaşıyorum. Şalpazarı eğitimine, geleceğimizin büyükleri olacak çocuklarımıza ve gençlerimize daha iyi bir gelecek hazırlamak adına bizleri bu göreve layık görenlere şükranlarımı arz ediyorum.

Göreve başlarken ekip arkadaşlarıma, okul ve kurum yöneticilerimize, personellerimize, öğretmenlerimize, öğrencilerimize, velilerimize ve tüm Şalpazarlılara sağlık, başarı ve çalışmalarında kolaylıklar diliyorum 

Bu güne kadar ilçemize ve ilçemizin kıymetli insanlarına, geleceğimizin teminatı sevgili çocuklarımıza ve gençlerimize hizmet eden kıymetli yönetici ve eğitim çalışanlarına teşekkür ediyorum. Bundan sonra da İş ve gönül birliği içerisinde ilçemizi her alanda başarıya taşıma, eğitimin niteliğini artırma amacında olacağız. Paylaşımcı bir anlayışla bugüne kadar yapılmış olan güzel ve kalıcı çalışmaları daha da geliştirebilmek, bu çalışmalara yenilerini de ekleyebilmek gayesiyle çok daha güzel işler yapacağımıza inanıyorum. 

Eğitim öğretim kalitesini artırmak için Şalpazarı'nın kültürel, sosyal, tarih ve her türlü zenginliklerini kullanarak projeler geliştireceğiz. Ülkemizin muasır medeniyetler seviyesinde hak ettiği yerini alması için var gücümüzle çalışacağız.

Bu duygu ve düşüncelerle; Sayın Kaymakamımızın riyasetinde, Sayın Belediye Başkanımız, sivil toplum kuruluşlarımız, eğitim yöneticilerimiz, öğretmenlerimiz, velilerimiz ve diğer tüm paydaşlarımızla bir ekip ruhu içerisinde anlamlı ve güzel işlere imza atacağımıza inancım tamdır. Bu güzel ilçeye atanmış olmamın hayırlara vesile olmasını temenni ediyor, saygı ve sevgilerimi sunuyorum.

Hüseyin Türkmen kimdir?

1972 yılında Trabzon/Şalpazarı´nda doğdu. İlk ve ortaokulu köyünde, Liseyi Gümüşhane Mareşel Çakmak Öğretmen Lisesi´nde bitirdi. KTÜ Fatih Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği Bölümünden 1993 yılında mezun oldu. Trabzon/Şalpazarı, Gümüşhane/Kürtün´de müdür yetkili öğretmenlik, öğretmenlik ve Beykoz´da öğretmenlik yaptı. 2003 yılından itibaren Üsküdar´da değişik okullarda müdür yardımcılığı, okul müdürlüğü görevlerini yürüttü. Kısa bir süre Sağlık Bilimleri Üniversitesi Hemşirelik Fakültesi Fakülte Sekreteri, Üsküdar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürlüğü görevi yaptı. 07/03/2022 tarihi itibari ile Şalpazarı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevine başlamış ve halen bu görevi yürütmekte olan Türkmen, evli ve 3 çocuk babasıdır.

OGRETMENMEB.COM

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ogretmenmeb.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.