Musa Akkaş, Genel Sekreterlik Görevinden Ayrıldı. İşte Veda Mesajı

Musa Akkaş, Genel Sekreterlik Görevinden Ayrıldı. İşte Veda Mesajı

Türk Eğitim-Sen Genel Başkan Yardımcısı Musa Akkaş'ın veda mesajı...

BU VEDA GENEL SEKRETERLİK GÖREVİMDEN AYRILMA MESAJIDIR.

Ben yine Türk Eğitim Sen’e değişik alanlarda görev yapmaya devam edeceğim.Uzağınızda değil yine yakınınızda olacağım.Bu veda başlıkta da ifade ettiğim üzere genel merkez yöneticiliğinden (genel sekreterlik )ayrılma mesajıdır.

Sendikacılık görevime 1993 yılında Sivas Türk Eğitim Sen  Delegesi olarak başladım.1995-2000 yıllarında Şube Başkan yardımcısı, 2000-2008  yıllarında  Şube Başkanlığı ve Türkiye  Kamu-Sen İl Temsilcisi olarak görev yaptım.2005 yılında Merkez Denetleme Kurulu Üyeliği,2008 Tarihinde Türk Eğitim Sen Genel Başkan Yardımcısı (Toplu görüşme ve mevzuat sekreteri), 2009 tarihinden bugüne kadar Genel Sekreter olarak görev yaptım.

Hayatta her şeyin bir başlangıcı ve sonu vardır bu durum tüm canlılar  için geçerlidir.Çocukluk,gençlik,öğrenim,meslek hayatınız derken sonunda bir ayrılık başlayacaktır. 
Bende sendikada ki Genel Sekreterlik görevimi Ağustos ayında emekli olacağımı düşünerek sonlandırmaya karar vermiştim.
Öğrencilik yıllarımdan bu tarafa hak bildiğim,gönül verdiğim Türk Milliyetçiliği,Ülkü davasına hizmet ettim.
 Allah’ıma  hamdolsun ki, hayatım boyunca hiçbir kırık çizgim,zikzak, yamuk hareketim,gel gitlerim  olmamıştır. 
Geldiğim hiçbir makama hırs yaparak, birilerini devreye sokarak da gelmedim.Hep  birilerinin teklifi ile makamlarda yer buldum.

 Öğretmenlik,eğitim yöneticiliği,sendikal görevlerim süresince aldığım Ülkücü ahlak ve terbiye ile kimseyi kırmadan, incitmeden,bölgecilik yapmadan  görevlerimi yerine getirmeye gayret gösterdim.
Peygamber efendimizin bir hadisi şerifinde “İnsanların en iyisi insanlara hizmet edendir”buyurduğu üzere insanlara,teşkilatıma ,üyelerimize  hizmet etmeye çalıştım.Her gelen telefona ,maile cevap verdim.Bizden yardım isteyen tüm teşkilat yöneticilerimize ,her insanımıza ,üyelerimize yardımcı olmaya çalıştım.
Tüm bunlara rağmen nihayetinde insanız.Bilmeden  yaptığımız hatalarımız olmuş olabilir. Kalbi kırılan ,üzdüğüm arkadaşlarımız varsa tüm dostlarımız affetsinler.
Türk Eğitim Sen 7. Merkez Olağan Genel Kurulumuzu büyük bir coşku,heyecan,birlik ve beraberlik içerisinde sonuçlandırdık. Genel Kurulumuzun tüm sonuçları ile birlikte güzelliklere başarılara vesile olmasını diliyorum.

Bu dava kutlu bir dava.Türk Eğitim Sen yalnız bir sendika değil güçlü, milli bir sivil toplum örgütüdür. Bizler tesadüflerin bir araya getirdiği insanlar topluluğu değiliz.Ülke sevdalısı olan bizler,bu vatana ,Türk insanına sevdalı ,hamuru,genetik kodları  bir olan,birlikte gülen,birlikte ağlayan bir camiayız.Bizim derdimiz ülkemizin geleceğidir.Onun için bizler Türkiye sevdasıyla yoğrulmuş bir yapıyız.Allah kötüleri bizlerden uzak kılsın.Allah birlik ve beraberliğimizi daim eylesin.Bizim beraberliğimiz,dostluğumuz, kardeşliğimiz görevimiz bitene kadar değil ,mezara kadardır.
Camiamızın tüm mensuplarını,birlikte huzur içerisinde görev yaptığım Genel Merkez Yöneticilerimi, tüm şube başkanlarımı,ilçe temsilcilerini,şube-ilçe yönetim kurulu üyelerimi,okul-kurum temsilcilerimizi,üyelerimizi,sendikamızın tüm personelini,çalışanlarını saygı,sevgi ve muhabbetle selamlıyorum.Yaptığınız hizmetlerden dolayı,üye olarak katkınızdan dolayı  hepinizden Allah razı olsun.Benden yana hakkım varsa hepinize hakkım helal olsun.

Türkiye Kamu  Sen’in kuruluşuna vesile olan Başbuğumuz Alpaslan Türkeş’i rahmet ve minnet duygularıyla anıyorum. Bu kutlu davada hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet diliyorum. Hayatta olanlara sağlıklı ömür diliyorum.
Türk Eğitim Sen’in genel başkanı,bir dava ve gönül adamı olan Talip Geylan genel başkanlığında oluşan, yeni seçilen yine bir dava ve gönül adamları olan tüm arkadaşlara görevlerinin hayırlı olmasını diliyorum,başarılar diliyorum.

#TÜRKEĞİTİMSEN,
Yarım asırlık kutlu davamız,
Bir asrı aşan fikir hareketimizdir.
Gururumuz,
Emeğimiz,
Alınterimiz,
Hak ve emek mücadelemizin merkezi,
Eğitimcinin güçlü sesi,
Vazgeçilmez yeminimiz,
Dönülmez yolumuz,
Bükülmez kolumuzdur.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ogretmenmeb.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

1 Yorum