6 Şubat Pazartesi Günü Hangi İllerde Okullar Tatil?

6 Şubat 2023 Pazartesi günü hangi illerde okullar tatil? Yarın hangi illerde okullar tatil? İşte olumsuz hava şartları sebebiyle okullara kar tatili olan iller...

ÖĞRETMEN HABER 05.02.2023, 13:45 06.02.2023, 08:14
6 Şubat Pazartesi Günü Hangi İllerde Okullar Tatil?

Soğuk hava şartları yurdun her yanını sarmış durumda. Soğuk hava, fırtına, yağmur ve kar tüm yurdu etkisi altına alırken; okullara tatil haberleri de gelmeye başladı. Ogretmenmeb.com olarak olumsuz hava şartları sebebiyle 6 Şubat Pazartesi günü okulların tatil olduğu illeri sizlerle paylaşacağız.

Yarın hangi illerde okullar tatil? İşte 6 Şubat Pazartesi günü okullara kar tatili olan iller:

VAN

Van'ın Bahçesaray ve Erciş ilçelerinde yoğun kar yağışı sebebiyle eğitime birer gün ara verildi.

GÜMÜŞHANE

Gümüşhane Valiliği, kar yağışı nedeniyle yarın okulların tatil edildiğini duyurdu.

TOKAT

YALOVA

6 Şubat Pazartesi Milli Eğitim Bakanlığına bağlı ilimiz dâhilinde taşımalı sistemle okula erişim sağlanan öğrenciler için bir (1) gün süre ile ara verilmesine karar verilmiştir. 
Taşımalı kapsam dışında kalan tüm öğrencilerimiz 06 Şubat Pazartesi günü öğretime devam edecektir.

SİNOP

Sinop'ta, taşımalı okullarda eğitime bir gün ara verildi.

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, meteorolojik verilere göre yarın kent genelinde kar yağışının etkili olmasının beklendiği vurgulandı.

Yağışla birlikte ulaşımda aksamaların meydana gelebileceği kaydedilen açıklamada, "Bu nedenle ilimiz genelinde taşımalı eğitim verilen okullarımızda eğitim ve öğretime 6 Şubat Pazartesi günü ara verilmiştir." ifadesi kullanıldı.

TOKAT

Tokat'ta taşımalı okullarda eğitime bir gün ara verildi.

İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Özdemir, AA muhabirine, meteorolojik verilere göre yarın kent genelinde kar yağışının etkili olmasının beklendiğini söyledi.

Yağış nedeniyle ulaşımda aksamaların meydana gelebileceğini belirten Özdemir, "Bu nedenle ilimiz genelinde taşımalı eğitim verilen okullarımızda eğitim ve öğretime 6 Şubat Pazartesi günü ara verilmiştir." dedi.

ERZİNCAN

MUĞLA

Muğla İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu Muğla'nın 6 ilçesinde yoğun kar yağışı nedeniyle kardan etkilenen ilçelerdeki çoğunluğu taşımalı eğitim gören ilkokul ve ortaokullarda eğitime bir gün süre ile ara verilmesini kararlaştırdı.

Muğla İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu Muğla'nın 6 ilçesinde yoğun kar yağışı nedeniyle kardan etkilenen ilçelerdeki çoğunluğu taşımalı eğitim gören ilkokul ve ortaokullarda eğitime bir gün süre ile ara verilmesini kararlaştırdı.
Menteşe İlçesinde, Denizova İlkokulu, Kıran İlkokulu, Çiftlik İlkokulu/Ortaokulu, Çamoluk İlkokulu, Günlüce İlkokulu, Kuzluk Süleyman Öztürk Ortaokulu, Göktepe Şehit Jandarma Uzman Çavuş Berkant Şara İlkokulu ve Ortaokulu, Dokuzçam İlkokulu/Ortaokulu, Gazeller İlkokulu/Ortaokulu, Taşlı İlkokulu, Şehbal Baydur İlkokulu /Ortaokulu(Taşımalı Öğrenciler İçin), Yerkesik İlkokulu /Ortaokulu(Taşımalı Öğrenciler İçin), Yumaklı Mevkiinden Bayır İlkokulu ve Bayır Anadolu Lisesine gelen Taşımalı öğrenciler, Ortaöğretim taşıması çerçevesinde bulunan Özlüce Mahallesi, Dokuzçam Mahallesi, Yemişendere Mahallesi, Fadıl Mahallesi, Şenyayla Mahallesi, Göktepe Mahallesi, Çamoluk Mahallesi, Sungur Mahallesi, Esençay Mahallesi, Avcılar Mahallesi, Kuzluk Mahallesi, Bozyer Mahallesi, Günlüce Mahallesi, Taşlı Mahallesi, Gazeller Mahallesi, Yörükoğlu Mahallesi, Karacaören Mahallesi, Çakmak Mahallesi, Sarnıç Mahallesi, Akbük Mahallesi, Kıran Mahallesi, Dağpınar Mahallesi, Zeytin Mahallesi, Algı Mahallesi, Meke Mahallesi, Bağyaka Mahallesi, Yeniköy (Yerkesik) Mahallesi, Muratlar Mahallesinden Menteşe Merkeze taşınan öğrenciler ve ayrıca Menteşe Merkez dışında kalan özel eğitim öğrencileri.
Yatağan ilçe merkezine taşımalı eğitim çerçevesinde servisle gelen tüm öğrenciler.

Dalaman İlçesinde Narlı, Bozbel, Gürleyik, Elcik, Bahtiyar, Taşbaşı, Çöğmen, Darıyeri, Kavacık, Kızılcakaya mahallelerinde bulunan eğitim öğretim kurumları ile bu mahallelerden Dalaman Merkeze taşımalı servisler ile gelen öğrenciler.
Ula İlçesinde Turgut Mahallesi ve Menteşe ilçesi Çakmak Mahallesi, Karacaören Mevkii ile Yaylasöğüt Mahallesinden Ula Gölcük Mahallesi ile Ula Merkez Ortaokul ve Ortaöğretim okullarına taşımalı eğitim servisleri ile taşınan öğrenciler.
Kavaklıdere İlçesi tamamındaki tüm temel eğitim, ortaöğretim ve yaygın eğitim kurumları,
Köyceğiz İlçesinde Otmanlar Serkis İlkokulu, Otmanlar Ortaokulu, Karaçam İlkokulu, Sazak mahallesinden Pınar Kulfat İlkokulu ve Ortaokuluna taşımalı olarak gelen öğrenciler ile Köyceğiz merkeze bu mahallelerden orta öğretim kurumlarına taşımalı eğitim servisleri ile taşınan öğrenciler.
Seydikemer İlçesinde Bekçiler Şehit Komando Er Fedai Kebiz İlkokulu/Ortaokulu, Seki Şehit İsa Topal Çok Programlı Anadolu Lisesi, Seki Ortaokulu, Seki İlkokulu, Bayır Şehit Sabri Acar İlkokulu/Ortaokulu, Arsa Ortaokulu, Arsa Şehit Piyade Er Özgür Eldemir İlkokulu ile Yayla bölgesi, Bayır, Çökek, Dere, Yaka, Kayacık ve Arsa mahallelerinden Kıncılar Akbük Mahallesi Ortaokulu'na, Kıncılar Akbük Mahallesi İlkokulu'na, Uğurlu Hasan Günay İmam Hatip Ortaokulu'na, Seydikemer Anadolu Lisesi'ne ve Şehit Alper Seven Anadolu İmam Hatip Lisesi'ne taşımalı olarak gelen öğrenciler için eğitim ve öğretime 6 Şubat bir gün süre ile ara verildi.

SİİRT

ŞIRNAK

SAKARYA

Vali Çetin Oktay KALDIRIM: 6 Şubat 2023 Pazartesi İl Genelinde;

Eğitim-Öğretime 1 gün ara verilmesine,

Engelli ve hamile kamu çalışanlarının idari izinli sayılmalarına,

Karar verilmiştir

BURSA

Vali Yakup CANBOLAT: Meteorolojik son veriler değerlendirildiğinde, İlimizde bu gece ve yarın gün boyu yoğun kar yağışı ve havaların soğumasına bağlı buzlanma beklendiğinden 06 Şubat 2023 Pazartesi günü için eğitim-öğretime 1 gün ara verilmiştir. 

BİLECİK

Temel eğitim ve ortaöğretim kurumlarındaki eğitime 6 Şubat Pazartesi günü bir (1) gün ara verildiği açıklandı.

YOZGAT

Vali Ziya POLAT: Meteorolojiden Alınan Bilgilere Göre Gece Geç Saatlerde Başlayıp Gün Boyu Devam Etmesi Beklenen Kar Yağışı ve Tipiden Dolayı İlimiz Genelinde Eğitim Öğretime 
6 Şubat Pazartesi 1 Gün Ara Verilmiştir.

Ayrıca Engelli ve Hamile Kamu Çalışanlarımız İdari İzinli Sayılacaktır.

DENİZLİ

Denizli Valiliğinden yapılan açıklamada "Devam eden yoğun kar yağışı ve buzlanma riski nedeniyle ilimiz genelinde yarın bir gün süreyle eğitim-öğretime ara verilmiştir." ifadesi kullanıldı.

DÜZCE

Vali Cevdet ATAY: 

Sevgili Öğrenciler,
Kıymetli Veliler,
Meteorolojik verilere göre,

İlimizde beklenen kar yağışı nedeniyle,

6 Şubat 2023 Pazartesi İL GENELİNDE

Eğitim-Öğretime 1 gün ara verilmesine,

Engelli ile hamile kamu çalışanlarının idari izinli sayılmalarına,

Karar verilmiştir

ARDAHAN

Devam eden yoğun kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle,

İlimiz genelinde eğitim-öğretime 06.02.2023 Pazartesi günü 1 gün süre ile ara verilmiştir.

Ayrıca, malul, hamile ve engelli kamu personeli de idari izinli sayılacaklardır.

BALIKESİR

İl genelinde eğitim-öğretime 1 gün süreyle ara verildiği açıklandı

ADANA

Adana’nın Aladağ, Tufanbeyli, Saimbeyli ve Feke ilçelerinde yoğun kar yağışı nedeniyle eğitime bir gün ara verildi.

SAMSUN

İlçe bazlı liste için TIKLAYINIZ

ANTALYA

KIRIKKALE

ANKARA

Vali Vasip ŞAHİN: Son meteorolojik değerlendirmelere göre, İlimizde yarın sabah saatlerinde kuvvetli buzlanma, öğlen saatlerinden itibaren de yoğun yağış beklendiğinden ilk, orta, lise ve okul öncesi eğitim kurumlarında 06 Şubat Pazartesi günü eğitime 1 gün ara verilmiştir. Hamile ve engelli personelimiz ile 10 yaş ve daha küçük yaşta çocuk sahibi kadın personelimiz idari izinli sayılacaktır.

İSTANBUL

Vali Ali YERLİKAYA: Kıymetli Hemşehrilerim

Sevgili Öğrenciler, 

20.00’de Meteoroloji Bölge Müdürlüğümüzün paylaştığı verilere göre

İlimizde beklenen kötü hava koşulları nedeniyle

Temel eğitim ve ortaöğretim kurumlarımızdaki eğitime 6 Şubat Pazartesi günü bir (1) gün süreyle ara verilmiştir.

KIRŞEHİR

KARS

NİĞDE

AKSARAY

AĞRI

KONYA

ERZURUM

KÜTAHYA

İlimizin batı ve kuzey kesimlerinde beklenen kar yağışı nedeniyle oluşabilecek don ve buzlanma tehlikesi, taşımalı eğitimde yaşanabilecek olumsuzluklar göz önünde bulundurularak il genelinde, 06.02.2023 Pazartesi günü, Millî Eğitim Bakanlığına bağlı okullarda eğitime bir gün süreyle ara verilmiştir.
 
Ayrıca kamu kurumlarında görevli hamile, engelli ve kronik rahatsızlığı bulunan personel 1 gün süreyle idari izinli sayılacaktır. 

AFYONKARAHİSAR

Afyonkarahisar sınırları içerisinde ilk ve orta dereceli tüm okullar, kreşler, gündüz bakımevleri ve etüt merkezlerinde 06.02.2023 tarihinde bir gün süre ile eğitime ara verilmesi kararlaştırılmıştır.
 
Kamuda çalışan engelli, hamile ve diğer özel sağlık durumu bulunan kamu personeli de 06.02.2023 tarihinde idari izinli sayılacaktır.

KAYSERİ

Vali Gökmen ÇİÇEK: Sevgili öğrenciler meteoroloji verilerine göre İlimizde bu gece yoğun kar yağışı başlayacaktır. 6 Şubat tarihinde okullarımız 1 gün olmak üzere ilimiz genelinde tatil edilmiştir. Tüm öğrencilerimizin bu kar tatilini kitap okuyarak ve kar topu oynayarak geçirmelerini istiyoruz.

NEVŞEHİR

GİRESUN

KARAMAN

Yoğun kar yağışı ve buzlanma sebebiyle il genelinde örgün ve yaygın eğitim kurumlarında (İlk ve Orta Dereceli Okullar ile Halk Eğitim Merkezi) 6 Şubat 2023 Pazartesi günü eğitime 1 gün süreyle ara verilmiş olup, engelli ve hamile kamu personeli de idâri izinli sayılacaktır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

ISPARTA

BAYBURT

Şubat ayının ilk günlerinde başlayan, aralıklarla yer yer etkili olan ve hafta sonu da aniden bastıran kar nedeniyle okullar açılmadan kar engeline takıldı. Konuya ilişkin Bayburt Valiliğinden yapılan açıklamada, “Olumsuz hava şartları nedeniyle 6 Şubat 2023 Pazartesi günü Bayburt İl genelinde, ilk ve orta dereceli eğitim kurumlarında eğitime bir gün süreyle ara verilmiştir. Belirtilen tarihte hamile ve engelli kamu personeli de idari izinli sayılacaktır" ifadeleri yer aldı.

BATMAN

*Sason

Yoğun kar yağışıyla ilgili Sason Kaymakamlığı tarafından yapılan açıklamada, “İlçemiz genelinde etkili olan kar yağışı sebebiyle yaşanan don ve buzlanmadan dolayı herhangi bir mağduriyete yer vermemek amacıyla ilçe merkezi ve köylerdeki tüm resmi ve özel eğitim kurumlarında pazartesi günü 1 gün süreyle eğitime ara verilmiştir. Tüm veli ve öğrencilerimize duyurulur” ifadeleri kullanıldı.

SİİRT

*Şirvan

Siirt'in Şirvan ilçesine bağlı köylerde olumsuz hava koşulları nedeniyle okullar 2 gün tatil edildi.

Şirvan İlçe Kaymakamlığından yapılan açıklamada, ilçede kar yağışının etkisinin sürdüğü belirtildi. Açıklamada, ilçe merkezi dışında tüm köy okullarının 6-7 Şubat'ta tatil edildiği kaydedildi.

ÇANAKKALE

"Taşımalı Eğitime Ara Verilmesi"

Olumsuz hava şartları ve beklenen kar yağışı sebebiyle 06 Şubat 2023 Pazartesi günü, ilimiz genelinde taşımalı eğitime 1 gün ara verilecektir. Yine il genelinde köy okullarımızda da (bu okullarda görev yapan öğretmenlerimizin birçoğu il ve ilçe merkezlerinden günübirlik bu okullara gidip geldikleri ve öğrencilerinin büyük kısmı eğitime taşıma yoluyla eriştikleri için) yarın eğitim ve öğretime 1 gün ara verilecektir.

Taşımalı eğitim dışındaki eğitime ara verilmesi kararı,  oluşan şartlara göre ilçe bazında Kaymakamlıklarımızca değerlendirilerek alınacak olup, bu kararlar en kısa sürede kamuoyu ile paylaşılacaktır.

Ayrıca, aynı gün il genelinde, hamile personeller ile engelli personeller 1 gün idari izinli sayılacaklardır.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur.

ELAZIĞ

Elazığ’da yoğun kar yağışı dolayısı 6-7 Şubat tarihlerinde okullar 2 gün tatil edildi. Elazığ’da öğrencilerin merakla beklediği haber Elazığ Valiliği’nden geldi. Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman başkanlığında saat 17:00’da toplanan İl Hıfzıssıhha Meclisi Kurulunda alınan kararla ilk ve orta dereceli okulların 6-7 Şubat tarihleri arasında 2 gün tatil edilmesi kararı alındı. Valilikten yapılan açıklamada, "Sevgili çocuklar, olumsuz hava şartları nedeniyle il genelinde (ilçeler dahil) tatilin 2 gün uzatılmasına karar verdik. Bu arada engelli ve hamile kamu çalışanları da idari izinli sayılacaktır” denildi.

KAHRAMANMARAŞ

Olumsuz hava koşulları nedeniyle 06.02.2023 tarihinde ilimiz genelindeki resmî/özel tüm okullar ile kamu kurum ve kuruluşlarında eğitime bir (1) gün süreyle ara verilirken engelli ve hamile kamu personelleri bir (1) gün idari izinli sayılacaktır

TUNCELİ

Tunceli Valiliğinden yapılan açıklama şöyle; Tunceli ilimiz genelinde devam eden ve akşam saatlerinde şiddetini arttırması beklenen kar yağışı nedeniyle olası risklerin önüne geçmek üzere; 06.02.2023 Pazartesi günü (1 gün süre ile) ilimiz genelindeki okulların tüm kademelerinde (Halk Eğitim, Gençlik Spor Kursları vb. dahil ) eğitim ve öğretime ara verilmiştir. Kamuda çalışan hamile ve engelli personellerimiz de aynı gün idari izinli sayılacaktır.

HAKKARİ

Hakkari Valiliğinden yapılan açıklamada "İlimiz genelinde etkili olan kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle 06.02.2023 Pazartesi günü İlk ve Orta dereceli eğitim öğretim kurumları, Özel Öğretim Kusları, Halk Eğitim Merkezleri, Rehberlik ve Araştırma Merkezleri ve Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezlerinde eğitim öğretime 1(bir) gün ara verilmiş olup, engelli ve hamile kamu personeli de 1 gün idari izinli sayılacaktır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur." denildi.

MALATYA

İlimiz genelinde, yoğun kar yağışı ve olumsuz hava koşullarının devam etmesi ve kara yollarında oluşan buzlanmaya bağlı olarak ulaşımda yaşanabilecek sorunlar sebebiyle, öğrencilerimizin ve personelin güvenliğinin sağlanması bakımından, Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı her tür ve derecedeki resmi - özel örgün ve yaygın eğitim kurumları, özel eğitim ve rehabilitasyon merkezleri, özel eğitim kursları ile diğer kamu, kurum kuruluşlarına ait kreş ve okul öncesi eğitim kurumlarında, 06 Şubat 2023 Pazartesi günü (1) bir gün süre eğitime ara verilmesine karar verilmiştir.

Ayrıca kamu kurum ve kuruluşları çalışanlarından; hamile, engelli, diyaliz hastaları ile kalp ve böbrek yetmezliği, kanser vb. kronik ağır hastalığı olan memur ve diğer kamu görevlileri 06 Şubat Pazartesi günü 1 (bir) gün süre ile idari izinli sayılacaklardır.
Kamuoyuna saygı ile duyurulur.

SİVAS

Gece saatlerinden itibaren başlayacak, zaman zaman tipi şeklinde beklenen kar yağışının ulaşımda aksamalar, buzlanma ve don olayı başta olmak üzere meydana getirebileceği olumsuzluklara karşı tedbir amaçlı olarak;

İl genelinde Millî Eğitim Bakanlığına bağlı her tür ve derecedeki (anasınıfı, müstakil anaokulu, ilkokul, ortaokul, lise) resmi - özel örgün ve yaygın eğitim kurumlarında 06.02.2023 Pazartesi günü 1 (bir) gün süre ile eğitim öğretime ara verilmiştir.

Ayrıca, kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan görevli personellerden hamile, engelli, diyaliz hastaları, kalp ve böbrek yetmezliği, kanser vb. kronik ağır hastalığı olan kamu görevlileri 06.02.2023 Pazartesi günü 1 (bir) gün süre ile idari izinli sayılacaklardır.

ADIYAMAN

İlimiz genelinde yoğun kar yağışının devam edeceği değerlendirildiğinden yollarda oluşabilecek buzlanma ve ulaşımda yaşanabilecek olumsuzluklar göz önünde bulundurularak ilimiz genelinde ilk ve orta dereceli okullarda 6 Şubat Pazartesi günü 1 gün ara verilmiştir.   

Ayrıca, kamuda çalışan engelli ve hamile kamu personelleri de aynı gün idari izinli sayılacaktır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

GAZİANTEP

Gaziantep Valisi Davut GÜL: Gaziantep’teki yoğun kar yağışı  dolayısıyla 6 Şubat Pazartesi günü tüm eğitim kurumları ve rehabilitasyon merkezleri bir gün tatil edilmiştir.

Engelli ve gebe kamu personelleri idari izinli sayılacaktır.

Kar topu oynayıp kitap okuyun

#BenokuyorumGaziantepokuyor

MUŞ

Elverişsiz hava koşulları ile meteorolojik buzlanma, fırtına ve kuvvetli yağış uyarısı birlikte değerlendirildiğinde, 5442 sayılı İl İdaresi Kanununun 11/C maddesi gereğince; 06-07 Şubat 2023 Pazartesi ve Salı günü İl genelinde eğitim-öğretime 2 gün süre ile ara verilmesine karar verilmiştir.

Her ikisi de çalışan anne ve babalardan lise çağından küçük çocuğu olup bakacak kimsesi olmayanların istekleri halinde ebeveynlerinden biri, kurumlarınca idari izinli sayılacak, kurum amirlerince bu hususta gerekli tedbirler alınacaktır.

Ayrıca, Kamu Kurum ve Kuruluşlarında çalışan hamile ve engelli personelin 06-07 Şubat 2023 Pazartesi ve Salı günü idari izinli sayılmaları uygun görülmüştür.

Kamuoyuna ve ilgililere duyurulur.

BİNGÖL

DİYARBAKIR

Diyarbakır Valisi Ali İhsan SU: Sevgili öğrenciler ve kıymetli velilerimiz,

Diyarbakır'ımızda etkili olan kar yağışı nedeniyle,

İl genelinde;

 6 Şubat Pazartesi (Yarın)

Eğitim öğretime (örgün ve yaygın eğitime) 1 günlüğüne ara verilmiştir. 

Hamile ve engelli kamu personelimiz de idari izinlidir.

Ayrıca Diyarbakır'ın Dicle ilçesinde 1, Çüngüş ilçesinde ise 2 gün okullarda eğitime kar yağışı nedeniyle ara verildi.

ŞANLIURFA

Şanlıurfa Valisi Salih AYHAN: Değerli evlatlarım, öğretmenlerim; 

Tatilinizi 1 gün daha uzattık.Yarıyıl tatili bitti ama il dışından gelecek öğretmenlerimizin ve öğrencilerimizin güvenliği için 6 Şubat’ta okullarımız tatil. Bir gün daha kitaplarınızla ve yağan karla tatilin tadını çıkarın.

BİTLİS

Yoğun Kar Yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle, ulaşımda yaşanabilecek aksaklıklar da göz önünde bulundurularak 6 Şubat Pazartesi günü, Bitlis Merkez, Güroymak ve Hizan ilçelerimizde Eğitim Öğretime bir(1) gün ara verilmiştir.

Bitlis İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Emin Korkmaz, yaptığı yazılı açıklamada, yoğun kar yağışının kentte etkisini sürdürdüğünü belirtti.

Korkmaz, ulaşımda yaşanabilecek aksaklıklar da göz önünde bulundurularak 6 Şubat Pazartesi günü, kent merkezi, Güroymak ve Hizan ilçelerinde eğitim öğretim yapılmayacağını aktardı.

Mutki Kaymakamlığından yapılan açıklamada da ilçedeki olumsuz hava koşulları nedeniyle yarın okulların kapalı olacağı duyuruldu.

Açıklamada, kamu kurumlarında çalışan engelli ve hamile personelin de idari izinli sayılacağı kaydedildi.

Tatvan Kaymakamlığından yapılan açıklamada, ilçede yoğun kar yağışının etkisini sürdürdüğü belirtildi.

Açıklamada, yoğun kar ve soğuk hava nedeniyle pazartesi günü ilçe genelindeki tüm okullarda eğitime bir gün ara verildiği bildirildi.

Ogretmenmeb.com olarak tüm il/ilçeleri güncel olarak takip ederek kar tatili olan il/ilçeleri sizlerle paylaşacağız. Sayfamızı aralıklarla güncelleyiniz...

Kaynak: www.ogretmenmeb.com
Yorumlar (0)
15
açık
Günün Anketi Tümü
Memur maaşlarına yapılacak yüzde 49,25 Zam Yeterli Mi?
Memur maaşlarına yapılacak yüzde 49,25 Zam Yeterli Mi?
Namaz Vakti 19 Mart 2024
İmsak 05:37
Güneş 07:02
Öğle 13:17
İkindi 16:40
Akşam 19:22
Yatsı 20:41
Puan Durumu
Takımlar O P
1. Galatasaray 30 81
2. Fenerbahçe 30 79
3. Trabzonspor 30 49
4. Beşiktaş 30 46
5. Kasımpasa 30 43
6. Başakşehir 30 42
7. Rizespor 30 42
8. Antalyaspor 30 41
9. A.Demirspor 30 39
10. Alanyaspor 30 39
11. Sivasspor 30 38
12. Samsunspor 30 36
13. Kayserispor 30 36
14. Ankaragücü 30 33
15. Hatayspor 30 33
16. Konyaspor 30 33
17. Gaziantep FK 30 31
18. Karagümrük 30 30
19. Pendikspor 30 29
20. İstanbulspor 30 13
Takımlar O P
1. Eyüpspor 27 64
2. Göztepe 27 56
3. Sakaryaspor 27 47
4. Ahlatçı Çorum FK 27 45
5. Kocaelispor 27 45
6. Bodrumspor 27 44
7. Boluspor 27 43
8. Bandırmaspor 27 41
9. Gençlerbirliği 27 40
10. Erzurumspor 27 37
11. Ümraniye 27 33
12. Keçiörengücü 27 32
13. Manisa FK 27 31
14. Şanlıurfaspor 27 27
15. Tuzlaspor 27 27
16. Adanaspor 27 27
17. Altay 27 15
18. Giresunspor 27 7
Takımlar O P
1. Arsenal 28 64
2. Liverpool 28 64
3. M.City 28 63
4. Aston Villa 29 56
5. Tottenham 28 53
6. M. United 28 47
7. West Ham United 29 44
8. Brighton 28 42
9. Wolves 28 41
10. Newcastle 28 40
11. Chelsea 27 39
12. Fulham 29 38
13. Bournemouth 28 35
14. Crystal Palace 28 29
15. Brentford 29 26
16. Everton 28 25
17. Luton Town 29 22
18. Nottingham Forest 29 21
19. Burnley 29 17
20. Sheffield United 28 14
Takımlar O P
1. Real Madrid 29 72
2. Barcelona 29 64
3. Girona 29 62
4. Athletic Bilbao 29 56
5. Atletico Madrid 29 55
6. Real Sociedad 29 46
7. Real Betis 29 42
8. Valencia 28 40
9. Villarreal 29 38
10. Getafe 29 38
11. Las Palmas 29 37
12. Osasuna 29 36
13. Deportivo Alaves 29 32
14. Mallorca 29 30
15. Rayo Vallecano 29 29
16. Sevilla 29 28
17. Celta Vigo 29 27
18. Cadiz 29 22
19. Granada 28 14
20. Almeria 29 13