BİLSEM Öğretmen Atamalarında Başvuru ve Onay Süresi Uzatıldı

BİLSEM Öğretmen Atamalarında Başvuru ve Onay Süresi Uzatıldı

2022 yılı Bilim ve Sanat Merkezleri Öğretmen Seçme ve Atama sürecinde başvuru ve onay işlemleri 02 Şubat 2021 Salı günü saat 22.00'ye kadar uzatıldı.

MEB Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğünün ''2022 yılı Bilim ve Sanat Merkezleri Öğretmen Seçme ve Atama'' konulu ve 28.01.2022 tarihli yazısı Ogretmenmeb.com'da...

Bakanlığımıza bağlı bilim ve sanat merkezlerine öğretmen alımı amacıyla yapılacak iş ve işlemlere ait ilgi kılavuz yayımlanmıştır.  Söz konusu kılavuz kapsamında BİLSEM öğretmenliğine başvuru yapmak isteyen ancak Ülkemiz genelinde görülen yoğun kar yağışı ve soğuk hava etkisi nedeniyle başvuru işlemleri aksayan öğretmenlerimizin hak kaybını önlemek için başvuru ve onay işlemleri 02 Şubat 2021 Salı günü saat 22.00'ye kadar uzatılması uygun görülmüştür.

 Bununla birlikte ilgi kılavuz çerçevesinde, Öğretmen Değerlendirme Kriterleri Formu (Ek-2) üzerinden belgelerin kontrolü amacıyla İl öğretmen değerlendirme komisyonlarının kurulması ve değerlendirmelerin yapılması 03-06 Şubat 2021 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olup diğer iş ve işlemler yayımlanan atama takvimine göre yürütülecektir.

Bilgilerinizi ve gereğini rica ederim.

Kemal Varın NUMANOĞLU
Bakan a.
Genel Müdür

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ogretmenmeb.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.