2025 DYK başvuru takvimi açıklandı: Yaz ve normal dönem kursları için tarihler belli
Yayınlanma:
Güncelleme:
MEB Destekleme ve Yetiştirme Kursları (DYK) öğrenci ve öğretmen başvuruları 11–18 Haziran 2025’te e‑Kurs’ta alınacak; yaz dönemi kursları 1 Temmuz–31 Ağustos, normal dönem kursları ise 1 Eylül–12 Haziran arası gerçekleştirilecek.
Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) 2025‑2026 öğretim yılı Destekleme ve Yetiştirme Kursları (DYK) başvuru ve uygulama takvimini yayımladı.
11–18 Haziran 2025 tarihleri arasında hem öğrenciler hem öğretmenler e‑Kurs modülü üzerinden başvurularını tamamlayabilecek.
Ardından yaz dönemi DYK’ları 1 Temmuz–31 Ağustos 2025 tarihleri arasında. Söz konsu normal öğretim dönemi kursları da 1 Eylül 2025–12 Haziran 2026 arasında düzenlenecek.
Kurslar akademik destek yanında sosyal ve kültürel gelişime yönelik dersler içerirken başvurarak katılmak isteyen tüm ilgili öğrenciler kendi okullarının e‑Kurs modülü üzerinden tercih yapabilecekler.
Böylece planlı bir destek eğitimi imkanı veliler ve öğrencilerin hizmetine sunulmuş oluyor.
Haber