Yıl 2024; Öğretmenler Hala Ek Ders Ücreti Bekliyor

Yıl 2024; Öğretmenler Hala Ek Ders Ücreti Bekliyor

2024 yılına girildi ve üzerinden 1 hafta geçti. Öğretmenler hala ek ders ücreti bekliyor...

2023 yılı aralık ayı ek ders ücretleri birçok ilçede hala yatmadı. Önceki yıllarda aralık ayı ek dersi, yıl bitmeden yatardı. İstisnalar hariç olmakla beraber ilçelerin çoğunda öğretmenler ek ders ücretini yeni yıl gelmeden alırdı.

Fakat bu yıl öyle olmadı. 2023 yılı aralık ayı ek ders ücretleri çoğu ilçede hala yatmadı. Birçok öğretmen okul idaresine ek ders ücreti sormakta. Okul idareleri ek ders ücreti ile ilgili işlemleri neredeyse 2 hafta önce bitirdiler. Fakat ek ders ücretleri nedense hesaplara yatmadı.

Örneğin İstanbul'un birbirine sınır 3 ilçesinden 1'inde ek ders ücretleri yatarken, 2'sinde yatmadı. Bunun sebebinin ne olduğu MEB tarafından araştırılmalıdır.

En ufak bir hatada öğretmenlerin BİMER/CİMER aracılığıyla şikayet edildiği, soruşturmaya maruz kaldığı şu ortamda, ek ders ücretlerinin geç yatmasının hesabı da sorulmalıdır.

OGRETMENMEB.COM / ÖZEL

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ogretmenmeb.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.