Ataması Yapılan Genel Müdür, Görevine Başladı

Ataması Yapılan Genel Müdür, Görevine Başladı

MEB Destek Hizmetleri Genel Müdürü Görevine Başladı.

MEB Destek Hizmetleri Genel Müdürlüğünde görev değişimi yaşandı. Kemal Karahan'ın yerine Levent Özil görevlendirildi.

Piktes Projesi Direktörü olarak görev yapmakta iken Destek Hizmetleri Genel Müdürü olarak görevlendirilen Levent ÖZİL, görevine başladı.

Levent Özil Kimdir?

1974 Tosya/Kastamonu doğumlu olan Levent ÖZİL ilkokul ve ortaokulu Tosya’da, liseyi Bolu Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesinde tamamladı. Yükseköğrenimini Gazi Üniversitesi Ticaret ve Turizm Eğitim Fakültesinde, Yüksek Lisansını Gazi Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Rekreasyon Yönetimi alanında yaptı.

1996 yılında Iğdır Ticaret Meslek Lisesinde öğretmen olarak göreve başlayan Levent ÖZİL Tokat ilinde 2018 yılına kadar Otelcilik Turizm Meslek Lisesi meslek dersleri öğretmeni, Merkez ve Almus Öğretmenevi yöneticilikleri ve İl Millî Eğitim Müdürlüğü ARGE Birimi Koordinatörlüğü görevlerinde bulundu. 2018 yılı Ekim ayında İstanbul İl Millî Eğitim Müdür Yardımcılığı görevine atandı. 2021 yılı Eylül ayından itibaren sırasıyla Temel Eğitim Genel Müdürlüğü Daire Başkanlığı ve Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü Daire Başkanlığı görevlerinde bulanan ve Piktes Projesi Direktörü olarak görev yapmakta iken Destek Hizmetleri Genel Müdürü olarak görevlendirilen Levent ÖZİL; birçok Yerel, Ulusal ve Uluslararası Projenin Koordinatörlüğünü yürütmüştür. Evli ve iki kız çocuğu babasıdır. 

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ogretmenmeb.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.