2023 EKYS Ne Zaman Yapılacak?

2023 EKYS Ne Zaman Yapılacak?

2023 EKYS Hangi Tarihte Yapılacak? 2023 EKYS Tarihi Belli Oldu Mu? Müdür-Müdür Yardımcılığı Sınavı Ne Zaman?

Milli Eğitim Bakanlığı Eğitim Kurumlarına Yönetici Seçme Sınavı (MEB-EKYS), 5 Mart 2023 tarihinde yapılacak. Kahramanmaraş merkezli depremler sebebiyle 2023 EKYS ertelendi. Peki 2023 EKYS ne zaman yapılacak?

ÖSYM tarafından yapılacak olan 2023 EKYS ertelendi. EKYS'nin ne zaman yapılacağı öğretmenler tarafından merak ediliyor. Müdür, müdür başyardımcısı ve müdür yardımcısı olmak isteyen öğretmenlerin merakla beklediği 2023 EKYS için yeni tarih açıklanmadı. ÖSYM tarafından yeni tarihinde açıklanması bekleniyor.

2022 yılında yeniden yönetici görevlendirme süreci nisan-haziran ayları arasında tamamlanmıştı. Haziran sonunda ise ilk defa yönetici görevlendirme süreci başlamıştı.

Haziran ayının sonunda başlayan süreç Eylül ayının başında tamamlanmıştı.

İlk defa yönetici görevlendirme sürecinin başlaması için 2023 EKYS'nin yapılması ve buna bağlı olarak da sözlü sınavların tamamlanması gerekiyor.

Ogretmenmeb.com olarak en geç mayıs ayında 2023 EKYS'nin yapılmasını bekliyoruz. Daha sonraya bırakılması durumunda ise takviminin yetişmesinin zor olduğunu düşünüyoruz.

MEB ve ÖSYM'nin tarih üzerinde çalıştığı biliniyor. 2023 EKYS'nin tarihi belli olduğu anda Ogretmenmeb.com olarak sizlerle paylaşacağız...

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ogretmenmeb.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.