Yarıyıl Tatili Özür Grubu Atamaları Ne Zaman Yapılacak?

Yarıyıl Tatili Özür Grubu Atamaları Ne Zaman Yapılacak?

Öğretmenlerin 2023-2024 eğitim öğretim yılı yarıyıl tatili özür grubu atamaları ne zaman yapılacak? Detaylar Ogretmenmeb.com'da...

2023 yılının sonlarına girilirken yarıyıl tatili özür grubu atama takvimi merak edilmeye başlandı. MEB tarafından yarıyıl tatili özür grubu atama kılavuzu aralık ayında yayımlanıyor. Bu yıl da yine aralık ayının sonlarına doğru kılavuzun yayımlanmasını bekliyoruz.

Peki 2024 yılı yarıyıl tatili özür grubu atamaları ne zaman yapılacak?

Ogretmenmeb.com olarak 2021, 2022 ve 2023 yılı yarıyıl tatili özür grubu atama kılavuzlarını ve takvimlerini sizler için araştırdık.

2023 YILI YARIYIL TATİLİ ÖZÜR GRUBU ATAMA TAKVİMİ:

2022 YILI YARIYIL TATİLİ ÖZÜR GRUBU ATAMA TAKVİMİ:

2021 YILI YARIYIL TATİLİ ÖZÜR GRUBU ATAMA TAKVİMİ:

2021, 2022 ve 2023 yılı yarıyıl tatili özür grubu atama takvimlerini incelediğimizde, genel olarak ocak ayının 1. haftasında birinci aşama başvuruların alındığını görmekteyiz. 2. haftasında ise tercihlerin alınması ve onay sürecinin olduğunu görmekteyiz. Yine Ogretmenmeb.com olarak takvimleri incelediğimizde ocak ayının 3. haftasında atama sonuçlarının açıklandığını görmekteyiz.

Ogretmenmeb.com olarak 2024 yılı yarıyıl tatili özür grubu atama takvimi açıklandığı anda sizlerle paylaşacağız...

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ogretmenmeb.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.