MEB, Öğretmenleri İlgilendiren 2023 Takvimlerini Neden Açıklamıyor?

Öğretmenler, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılacak 2023 takvimi açıklamasını merakla bekliyorlar. Yönetici atama, il içi ve il dışı atamalar, alan değişikliği gibi başlıklarda takvim açıklaması bekleniyor.

ÖĞRETMEN ATAMA VE TAYİNLER 27.04.2023, 23:40 28.04.2023, 20:34
MEB, Öğretmenleri İlgilendiren 2023 Takvimlerini Neden Açıklamıyor?

Milli Eğitim Bakanlığı, 2023 yılı takvimlerini henüz açıklamış değil. 2023 yılı için yönetici atama takvimi, il içi atama takvimi, il dışı atama takvimi ve alan değişikliği takvimi bekleniyor.

Ogretmenmeb.com olarak süreci yakından takip etmekteyiz. Öncelikle şunu söylemeliyiz ki 2023 alan değişikliği takvimi son derece gecikti. 2022 yılının son aylarından itibaren öğretmenler 2023 alan değişikliği takvimi beklediler. Fakat MEB'den en ufak bir açıklama gelmedi.

2023 yönetici atama takvimi ise gecikmiş durumda. EKYS'nin depremler nedeniyle mart ayından mayıs ayına ertelenmiş olması, yönetici atama takvimini de geciktirmiş gibi görünüyor.

İl içi ve il dışı atama takvimi için ise vakit gelmiş durumda. Son iki yıldaki gibi bir takvim işletilirse il içi ve il dışı atamalar temmuz-ağustos aylarında yapılacaktır. Özür grubu atamaları için ise süreç ağustos ayının ortalarından itibaren başlayacaktır.

Ogretmenmeb.com olarak MEB'i tüm takvimleri açıklamaya davet ediyoruz.

Konuyla ilgili gelişmeleri takip ederek sizlere aktarmaya devam edeceğiz...

Kaynak: www.ogretmenmeb.com
Yorumlar (1)
Ferdi 1 yıl önce
Bunların iş yapacağı yok. Bu haberleri yapmayın artık. Kılıçdaroğlu hükumeti açıklar nasılsa.