MEB 2022 Ağustos Dönemi Özür Grubu Atama Sonuçları

MEB 2022 Ağustos Dönemi Özür Grubu Atama Sonuçları

2022 yılı ağustos dönemi öğretmenlerin eş durumu, sağlık, engellilik vb. nedenlerle yapılan özür grubu yer değiştirme sonuçları 23 Ağustos 2022 Salı günü saat kaçta açıklanacak ve nereden öğrenilecek?

 Milli Eğitim Bakanlığının 2022 yılı takvimine göre öğretmenlerin ağustos dönemi aile birliği, sağlık, can güvenliği mazeretleri ve engellilik durumu ile diğer nedenlere bağlı yer değiştirme işlemleri 1. aşama başvuruları 5-11 Ağustos 2022 tarihleri arasında gerçekleştirilmişti.

 2. aşama başvurular, tercihlerin yapılması ve onay süreci ile 15-19 Ağustos 2022 tarihleri arasında tamamlanmıştı. Özellikle eş durumu başta olmak üzere öğretmenlerin özür grubu yer değiştirme sonuçları öğretmenler tarafından heyecanla beklenmektedir. Atamalar, 22 Ağustos 2022 Salı günü yapılacak.

 Öğretmenlerin özür grubu tayinleri 22 Ağustos'ta saat kaçta açıklanacak, atama sonuçları nereden öğrenilecek gibi sorular en çok merak edilenler arasında yer almaktadır. Atamalar, Milli Eğitim Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü tarafından açıklanacak. Yer değiştirme sonuçlarının öğle saatlerinden sonra açıklanması beklenmektedir.

MEBBİS Kullanıcı Hesabınız ile Sonucunuzu Öğrenmek İçin Tıklayınız.

e-Devlet Kullanıcı Hesabınız ile Sonucunuzu Öğrenmek İçin Tıklayınız.

 

 2022 yılı ağustos ayı öğretmenlerin özür grubu atama sonuçları, görevden ayrılış işlemleri, yolluk, atama sonrası yapılacak diğer iş ve işlemlerin tamamı ogretmenmeb.com'da olacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ogretmenmeb.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.