İl İçi Atama Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

İl İçi Atama Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

Öğretmenlerin 2022 yılı il içi atama sonuçları ne zaman açıklanacak? Detaylar haberimizde...

MEB tarafından il içi tayin başvuruları alındı. İl içi atama başvuruları MEBBİS üzerinden 4-8 Temmuz tarihleri arasında alındı. Sırada sonuçların açıklanması var. Peki il içi atama sonuçları ne zaman açıklanacak?

MEB Personel Genel Müdürlüğü tarafından açıklanan takvime göre; 2022 il içi atama sonuçları 19 Temmuz 2022 tarihinde açıklanacak.

İl içi yer değiştirmeler, öğretmenlerin tercihleri dikkate alınarak hizmet puanı üstünlüğüne göre yapılacaktır. Hizmet puanının eşitliği hâlinde sırasıyla; öğretmenlikteki hizmet süresi daha fazla olana, öğretmenliğe daha önce başlayana öncelik verilecek; eşitliğin devamı hâlinde ise atanacak öğretmen bilgisayar kurası ile belirlenecektir.

İl içi tayin sonuçları il milli eğitim müdürlükleri tarafından liste halinde açıklanacak. Ogretmenmeb.com olarak sonuçları açıklayan illeri güncel olarak takip ederek sizlerle paylaşacağız.

İlişik kesme işlemleri 20 Temmuz tarihinden itibaren yapılabilecek.

OGRETMENMEB.COM

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ogretmenmeb.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.