İl Dışı Atama Takvimi 2023 Belli Oldu Mu?

İl dışı atama takvimi 2023 ne zaman açıklanacak? İl dışı tayinler ne zaman yapılacak? Detaylar haberimizde...

ÖĞRETMEN ATAMA VE TAYİNLER 22.05.2023, 22:42
İl Dışı Atama Takvimi 2023 Belli Oldu Mu?

2023 yılı il dışı tayinleri merak ediliyor. İl dışı atama takvimi 2023 nasıl olur? İl dışı atama 2023 ne zaman olacak? Detaylar haberimizde...

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 2023 yılı il dışı öğretmen atama ve yer değiştirme takvimi henüz açıklanmadı. Ogretmenmeb.com olarak son iki yılı incelediğimizde, başvuruların temmuz ayı sonunda alındığını ve atama sonuçlarının ağustos ayı başında açıklandığı görmekteyiz.

2023 yılı il dışı tayin takvimi açıklandığında da yine benzer bir tablo ile karşılaşılabilir. Ogretmenmeb.com olarak 2023 il dışı atama takvimi açıklandığı anda sizlerle paylaşacağız.

Öğretmenlerin talebi il dışı atamaların daha erken yapılması yönünde.

Ağustos ayında sonuçları açıklanan öğretmenler; ilişik kesme, ev bulma, taşınma ve yeni düzen kurma konusunda sıkıntı yaşamaktadır. Öğretmenlerimizin talebi il dışı atamaların daha erken yapılması yönünde.

Ogretmenmeb.com olarak görüşümüz öğretmenlerin il içi ve il dışı tayinlerinin mayıs-haziran aylarında tamamlanması yönünde.

Emekli olacak öğretmenlerin işlemleri erken bitirilirse, il içi ve il dışı tayinler temmuz-ağustos aylarına kalmadan bitirilebilir.

İl dışı atama2023 ile ilgili gelişmeleri takip ederek sizlere aktarmaya devam edeceğiz...

Kaynak: www.ogretmenmeb.com
Yorumlar (0)