2022 Öğretmenlerin Özür Grubu Atamaları Boş Kontenjanlar(İl-Branş)

2022 Öğretmenlerin Özür Grubu Atamaları Boş Kontenjanlar(İl-Branş)

Öğretmenlerin 2022 yılı Ağustos dönemi özür grubu(eş,sağlık,engellilik vb.) atamalarında il, ilçe ve branş bazında münhal(boş) kadroları gösterir liste pdf olarak öğretmenmeb.com'da...

 2022 Yaz Tatili Öğretmenlerin Aile Birliği, Sağlık, Can Güvenliği Mazeretleri Ve Engellilik Durumu İle Diğer Nedenlere Bağlı Yer Değiştirme işlemlerinde 2. aşama başvurular 19 Ağustos 2022 Cuma günü(16.00) sona erecek. Özür durumu sebebiyle tayin isteyecek öğretmenler için saat 16.00'da MEBBİS ekranı kapanacak.

 Bilindiği üzere öğretmenlerin özür grubu atamalarında tercih edilebilecek okullar listesi her yıl Milli Eğitim Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü tarafından yayınlanmakta, tayin isteyen, tayin istemeyen ve atama bekleyen öğretmenler açısından münhal kadroların tamamı tercih edilebileceğinden önemli veriler elde edilmekte, ilerleyen yıllarda veya atama dönemlerinde yer değiştirecek öğretmenler için bir fikir oluşturmaktadır.

 Milli Eğitim Bakanlığı 2022 yılı Ağustos dönemi özür durumu sebebiyle özellikle eş durumu başta olmak üzere yer değiştirecek öğretmenler için il, ilçe ve branş bazında tüm boş kontenjanlar, tercih edilebilecek okullar listesi, ilgili okulların norm durumunu gösterir çizelge geçtiğimiz günlerde yayınlanmıştı.

 2022 MEB Öğretmenlerin Özür Grubu Münhal Kadroları İçin Tıklayınız.pdf

 Öğretmenlerin 2022 yılı yaz dönemi özür grubu atama sonuçları 23 Ağustos'ta açıklanacak ve tayini çıkan öğretmenler 24 Ağustos'tan itibaren ilişik kesip yeni görev yerlerine gidecek. Özür grubu atamalarından sonra il veya ilçe emri uygulamasının yapılıp yapılmayacağı da MEB tarafından belirlenecek.

 Milli Eğitim Bakanlığında görev yapan öğretmenlerin özür grubu da dahil olmak üzere tüm tayinleri hizmet puanı üstünlüğüne göre gerçekleştirilmektedir. 

 OGRETMENMEB.COM / ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ogretmenmeb.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.