2022 Öğretmenlerin İl Dışı Atama Kontenjanları

2022 Öğretmenlerin İl Dışı Atama Kontenjanları

MEB 2022 yılı öğretmenlerin branşlara ve illere göre il dışı yer değiştirme(tayin) kapsamında kontenjanların pdf listesi ne zaman açıklanacak?

 Milli Eğitim Bakanlığı 2022 yılı iller arası(il dışı) atama(yer değiştirme) takvimi kapsamında tercihler 25-29 Temmuz 2022 tarihleri arasında MEBBİS üzerinden alınacak. İl dışı tayin yapacak öğretmenler branşlarına göre hangi ilde ne kadar münhal kadro olduğunu merak etmektedir.

 Türkçe, İngilizce, İlköğretim Matematik, Okul öncesi, Din Kültürü, Sınıf öğretmenliği, Sosyal Bilgiler ve diğer branşlara ait boş normlar ve tercih edilebilecek okullar listesinin başvuruların başlayacağı tarih olan 25 Temmuz'da yayınlanacağı değerlendirilmektedir.

İl Dışı Atamalarda Tercih Edilebilecek Okullar Listesi (Excel) İçin TIKLAYINIZ

 

 2022 yılı öğretmenlerin il dışı tayinleri kapsamında il ve branşlara göre münhal kadroları gösterir liste excel ve pdf formatında ogretmenmeb.com'da olacak. İller arası atama sonuçları 1 Ağustos 2022 tarihinde belli olacak.

 Öğretmenlerin isteğe bağlı ve 23 il kapsamında iller arası tayinleri için boş normlar açıklandığı an bu sayfada görüntüleyebileceksiniz.

İl Dışı Atamalarda Tercih Edilebilecek Okullar Listesi (Excel) İçin TIKLAYINIZ

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ogretmenmeb.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.