Seçim toplantısına giden öğretmenin ek ders ücreti kesilir mi?

Seçim toplantısına giden öğretmenin ek ders ücreti kesilir mi?

31 Mart Mahalli İdareler Seçimi sebebiyle toplantıya katılan öğretmenin ek ders ücreti ödenir mi?

Madde 1: Okul yöneticilerinin katıldığı seçim toplantıları yarım günden az olursa yöneticiler o günkü yönetim ek dersini tam alır.

Madde 2: Okul yöneticileri 6 saat maaş karşılığından sonra 6 saat daha isteğe bağlı derse giriyorlarsa bu 6 saatin ücretini ek ders olarak alıyorlar. Eğer bu ücretini aldıkları dersler seçim toplantısına denk gelirse bu derslere bağlı ek dersleri kesilir.

Madde 3: Kararın 10,14 ve 16.maddesine göre çalışan öğretmenler yani yöneticiler, rehber öğretmenler, BTR veya ek ders kararın 16. maddesine göre farklı yerlerde örneğin özel büroda 18 saat ek ders karşılığı çalışan öğretmenlerin seçim toplantısı yarım günden az ise bunlar da ek dersini tam alır.

Madde 4: Normal derse giren öğretmenlerin seçim toplantısına denk gelen ve giremedikleri derslerin ücreti kesilir. Toplantıya gittikleri için ders görevini yapmış sayılmazlar.

NOT 1: Bakanlığın seçim toplantısı için gönderdiği yazının açıklamasıdır.

NOT 2: Sabah toplantısı olan birisi öğretmen veya idareci o gün okula hiç gelmez ise o günkü tüm ek dersi kesilir. İlgili kişiler sadece seçim toplantısı süresince izinlidir.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ogretmenmeb.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

1 Yorum