Öğretmenlerin 2022 Ocak Dönemi Maaş Bordroları Yayınlandı

Öğretmenlerin 2022 Ocak Dönemi Maaş Bordroları Yayınlandı

Öğretmenlerin 2022 yılı ocak dönemi zamlı maaş bordroları e-devlet üzerinden yayınlandı.

 Memurların 2022 yılı zamlı maaş bordroları e-devlet üzerinden yayınlandı. E-devlet üzerinden Hazine ve Maliye Bakanlığı e-bordro hizmeti üzerinden açılan maaş bordroları kadrolu ve sözleşmeli öğretmenlerin erişimine açıldı.

2022 YILI OCAK AYI ZAMLI MAAŞ BORDROLARI İÇİN TIKLAYINIZ

 Ocak ayı zamlı maaş bordroları %27,91 oranında zamma göre yapılmış olup; %2,5 ek zam, TBMM'de kabul edildikten sonra maaş farkları ile birlikte ödenecektir. 

Maaş bordronuzu sorgulamak için öncelikle e-Devlet uygulamasına giriş yapınız. Daha sonra e-Bordro hizmetini seçiniz. Açılan ekranda 2022 yılını ve Ocak ayını seçtikten sonra sorgula yazısına tıklayınız.

Not: ''Şu anda kullandığınız hizmette yaşanan talep yoğunluğu nedeni ile işleminiz sıraya alınmıştır. İşlem sonucunuz birazdan otomatik olarak görüntülenecektir.'' uyarısı ile karşılaşabilirsiniz. Tekrar sorgulama işlemi yapmak gerekebilir.

Bu hizmet devlet memurlarının kendilerine ait bordroları listeleyip bordro detaylarını görüntüleyebildikleri bir hizmettir.

E-Bordro sisteminden sadece 2006/4 sayılı Cumhurbaşkanlığı genelgesi kapsamında maaşları Kamu Harcama ve Muhasebe Bilişim Sistemi üzerinden ödenen, 657 sayılı kanuna tabi memurlar ile kadro karşılığı sözleşmeli olarak çalışan personel yararlanabilir. 4C veya farklı şekilde sözleşmeli olarak çalışan memurlar bu sistemden yararlanamaz.

OGRETMENMEB.COM / ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ogretmenmeb.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.