Müdür Yardımcısı, Cinsel İstismar İddiasıyla Hakim Karşısında!

Müdür Yardımcısı, Cinsel İstismar İddiasıyla Hakim Karşısında!

Kocaeli'de bir lisede müdür yardımcısının öğrencisine cinsel istismarda bulunduğu iddia edildi, dava açıldı.

 Kocaeli'nin Körfez ilçesinde 22 Mart 2021 tarihinde bir lisede meydana gelen olayda, matematik öğretmeni ve aynı zamanda müdür yardımcılığı görevini yürüten B.S'nin öğrencisi D.U'ya karşı çeşitli zamanlarda cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla dava açıldı.

 Körfez Çamlıtepe Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde yaşanan olayda 12. sınıf öğrencisi D.U, yanına bir arkadaşını alarak rehberlik servisine başvurdu. Başından geçenleri rehber öğretmeni T.T'ye anlattı. T.T, tutanak tutarak olayı okul idaresine bildirdi ve polise başvuruldu. Polis şikayeti üzerine gözaltına alınan müdür yardımcısı B.S, tutuklanarak cezaevine nakledildi.

 Savcılığın hazırladığı iddianamede "Zincirleme şekilde çocuğun basit cinsel istismarı ve zincirleme şekilde çocuğa karşı kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma" suçundan hakkında dava açılan müdür yardımcısı B.S'nin yargılanmasına Kocaeli 1. Ağır Ceza Mahkemesinde devam edildi. 

  12. sınıf öğrencisi D.U, müdür yardımcısı B.S'nin hoşlanmayacağı şekilde kendisine fiziksel temasta bulunduğunu, kendisini öğrencisi olarak görmediğini söylediği yönünde beyanda bulundu. D.U, rehber öğretmen T.T'ye bir ses kaydı dinlettiğini söyledi fakat T.T, çok cızırtılı olduğundan kaydı anlamadığını ifade etti.

  Suçlamaların odak noktasında bulunan müdür yardımcısı B.S ise 12. sınıf öğrencisi D.U'nun 1,5 yıldır peşinde olduğunu, Whatsapp üzerinden kendisine öpücük emojileri attığını, haftada 2-3 defa kendisiyle iletişime geçtiğini ve hatta görüntülü aradığını, kendisi ile arasında öğretmen öğrenci ilişkisi dışında bir bağının bulunmadığını, kursta öğrencisi D.U'nun kendisini tercih ettiğini ve kurs sırasında dokunup sarıldığını iddia ederek suçlamaları reddetti.

 Tanık ifadesi ve sanık savunmasının ardından savcı mütalaasını açıkladı.  "Zincirleme şekilde çocuğun basit cinsel istismarı" ve "Zincirleme şekilde çocuğa karşı kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma"  suçlarından cezalandırılması istenen B.S'nin tutukluluk hali devam ettirilerek dava ertelendi.

 OGRETMENMEB.COM / ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ogretmenmeb.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.