Motorine Bir Zam Daha! Benzin Fiyatını Aştı...

Motorine Bir Zam Daha! Benzin Fiyatını Aştı...

Motorine geçtiğimiz haftadan sonra yeni bir zam daha geldi. Motorinin litre fiyatı 19.10.2021 tarihi itibariyle artık her yerde benzin fiyatını aşmış oldu.

     Motorine geçtiğimiz hafta gelen 40 kuruşluk zamdan sonra yeni bir zam daha geldi. Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikası(EPGİS), 19 Ekim 2021 Salı gününden geçerli olmak üzere motorine 23 kuruşluk bir zam daha geldiğini açıkladı. 

     EPGİS'den edinilen bilgiye göre Ankara'da ortalama 7,99 TL'ye satılan motorinin yeni fiyatı 8,22'ye yükselecek. İstanbul'da ise 7,93 liradan 8,16 liraya, İzmir'de ise 8,01 liradan 8,24 liraya çıkmış olacak. Bazı illerde fiyatlar 8,53 lira seviyelerine kadar yükselecek. Son zamla birlikte yurt genelinde motorin fiyatları benzin fiyatlarını geçmiş oldu.

    Öte yandan bazı akaryakıt istasyonlarının fiyatlandırma tabelaları tek haneli sayılara göre ayarlı olduğundan iki haneli rakamlara geçiş için tabela değişikliği yapıldığı bilgisine ulaşıldı. Şu anda bazı istasyonlarda tabelade görünen fiyat 9,99'dan fazla olamıyor.

    Böylece son bir hafta içerisinde motorine 63 kuruş zam yapılmış oldu.

 OGRETMENMEB.COM / ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ogretmenmeb.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.