A Haber Muhabiri MEB Personeli Çıktı

A Haber Muhabiri MEB Personeli Çıktı

A Haber Elazığ muhabirinin MEB'de kadrolu memur olduğu ortaya çıktı, soruşturma başlatıldı.

 A Haber Elazığ bölge müdürlüğü ve aynı zamanda muhabir görevinde bulunan Fırat Öztürk'ün Milli Eğitim Bakanlığı'nda kadrolu memur olduğu ortaya çıktı. Elazığ'da görev yapan Fırat Öztürk ile ilgili soruşturma başlatıldı.

 Elazığ İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nde memur olduğu öğrenilen A Haber muhabiri hakkında açıklama yapan Elazığ İl Milli Eğitim Müdürü Feyzi Gürtürk, ilgili memur hakkında soruşturma başlatıldığını söyledi.

 Öte yandan MEB'de memur olan Fırat Öztürk'ün aynı zamanda A Haber muhabirliğini nasıl yapabildiği bilinmezken İYİ Parti Elazığ İl Başkanı Mevlüt Or, kendisinin de eski memur olduğunu ve emekli olmadan önce siyasetle ilgilenmediğini, devlet memurlarının siyaset yapmasının ve başka bir işte çalışmasının yasak olduğunu vurgulayarak hükümete yüklendi. 

 A Haber muhabirliği görevini yürüten Fırat Öztürk'ün Elazığ merkezde Çubuk Bey Anadolu Lisesi kadrosunda memur olduğu iddia edilmişti.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ogretmenmeb.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.