BİLSEM Uygulama Takvimi ve  Bireysel Değerlendirme Kriterleri

BİLSEM Uygulama Takvimi ve Bireysel Değerlendirme Kriterleri

MEB'den ''BİLSEM Uygulama Takvimi ve Bireysel Değerlendirme Kriterleri'' konulu resmi yazı

Bilim ve sanat merkezleri (BİLSEM) öğrenci tanılama ve yerleştirme sürecine yönelik iş ve işlemler, ilgi (a) Yönetmelik hükümleri doğrultusunda hazırlanan ilgi (b) Yönerge ve ilgi (c) Kılavuza istinaden alınan ilgi (d) Makam Onayı ile uygun görülmüştür. BİLSEM öğrenci tanılama ve yerleştirme sürecinin ön değerlendirme aşamasına ilişkin iş ve işlemler ilgi (e) yazımız doğrultusunda tamamlanmış ve uygulama sonuçları 13 Mayıs 2022 tarihinde açıklanmıştır.

Öğrenci tanılama ve yerleştirme sürecinin üçüncü aşamasında yetenek alanlarına göre yapılacak olan bireysel değerlendirmelere ilişkin iş ve işlemler ilgi (c) kılavuz ve EK-1'de yer alan takvim doğrultusunda gerçekleştirilecektir. Genel zihinsel yetenek alanında bireysel değerlendirmeye hak kazanan öğrencilerin değerlendirme kriterleri ve uygulama esasları EK-2’de, resim yetenek alanında bireysel değerlendirmeye hak kazanan öğrencilerin değerlendirme kriterleri ve uygulama esasları EK-3’te, müzik yetenek alanında bireysel değerlendirmeye hak kazanan öğrencilerin değerlendirme kriterleri ve uygulama esasları EK-4’te yer almaktadır.

Bu kapsamda bireysel değerlendirme sürecinin sağlıklı bir şekilde yürütülebilmesi için gerekli tedbirlerin alınması hususunda bilgilerinizi ve gereğini arz/rica ederim.

Kemal Varın NUMANOĞLU
Bakan a.
Genel Müdür

EK-2.pdf 

EK-3.pdf 

EK-4.pdf

OGRETMENMEB.COM

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ogretmenmeb.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.