BİLSEM ''Görsel Algı Testi ve Müzikal Yatkınlık Testi'' Nasıl Yapılacak? İşte Uygulama Kılavuzu...

BİLSEM ''Görsel Algı Testi ve Müzikal Yatkınlık Testi'' Nasıl Yapılacak? İşte Uygulama Kılavuzu...

BİLİM VE SANAT MERKEZLERİ MÜZİK VE RESİM YETENEK ALANLARI ÖN DEĞERLENDİRME UYGULAYICI KILAVUZU

MEB Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanan ''BİLSEM Müzik ve Resim Yetenek Alanları Ön Değerlendirme Uygulayıcı Kılavuzu''nu Ogretmenmeb.com olarak sizlerle paylaşıyoruz.

Değerli Meslektaşlarımız,

Bilim ve sanat merkezlerine (BİLSEM) müzik ve resim yetenek alanlarında öğrenci seçme amacıyla yapılacak ön değerlendirme uygulaması; birinci, ikinci, üçüncü ve dördüncü sınıf öğrencileri için elektronik ortamda (tablet, dizüstü veya masaüstü bilgisayarlar üzerinden) gerçekleştirilecektir. Uygulamadan önce, uygulama esnasında ve uygulamadan sonra siz değerli meslektaşlarımızın desteğine ihtiyaç duyulmaktadır. Kılavuz bu amaçla hazırlanmıştır.

Uygulamada kullanılacak olan “Müzikal Yatkınlık Testi” ve “Görsel Algı Testi”nin gizliliğinin sağlanması uygulamayı yapan sınıf öğretmeni ile okul yönlendirme komisyonlarının sorumluluğunda olacaktır.  Vereceğiniz destek ve katkılar için şimdiden teşekkür ederiz. 

BİLSEM Müzik ve Resim Yetenek Alanları Ön Değerlendirme Uygulayıcı Kılavuzu Foto Galerisine Ulaşmak İçin TIKLAYINIZ

BİLSEM Müzik ve Resim Yetenek Alanları Ön Değerlendirme Uygulayıcı Kılavuzunu PDF Olarak Görüntülemek İçin TIKLAYINIZ

OGRETMENMEB.COM

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ogretmenmeb.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.