1 Nisan Pazartesi Okullar Tatil Mi?

1 Nisan Pazartesi Okullar Tatil Mi?

31 Mart seçimlerinden sonraki 1 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi?

Bilindiği üzere 31 Mart Pazar günü ülke genelinde Mahalli İdareler Seçimi gerçekleştirilecek.Seçimlerde birçok öğretmen sandık kurulu başkanı, memur üye veya bina sorumlusu olarak görev yapacak. Ayrıca okul binaları da seçim günü okullanılacak. Sandıklar sınıflara kurulacak. Tüm bu bilgiler ışığında 1 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi sorusu akıllara geliyor. Ogretmenmeb.com olarak açıklayalım...

31 Mart Pazar günü sabah erken saatlerden gece geç saatlere kadar seçim sebebiyle okul binaları kullanılacak. Okul binalarının yeniden eğitim öğretime hazır hale getirilmesi için en az bir gün gerekecek. Ayırca öğretmenler de tüm gün seçimle ilgili iş ve işlemlerde aktif olarak çalışacaklar. Öğretmenlerin de dinlenmeye ihtiyacı olacak. Okulların eğitim öğretime hazır hale getirilmesi açısında 1 Nisan Pazartesi günü büyük önem arz ediyor. MEB bu günü tatil ederek okulların eğitime hazır hale getirilmesini sağlayacaktır.

MEB'den gelecek resmi yazı ile 1 Nisan Pazartesi günü için okullara tatil kararı açıklanacaktır.

Resmi yazı MEB'den çıktığı anda Ogretmenmeb.com olarak sizlerle paylaşacağız...

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ogretmenmeb.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

1 Yorum