MEB'den "Bizim Hikâyemiz" Projesi Konulu Resmi Yazı

MEB Temel Eğitim Genel Müdürlüğünün "Bizim Hikâyemiz" Projesi konulu ve 22.03.2022 tarihli yazısı Ogretmenmeb.com'da...

EĞİTİM 25.03.2022, 11:05
MEB'den "Bizim Hikâyemiz" Projesi Konulu Resmi Yazı

Genel Müdürlüğümüze bağlı okullarda öğrenim gören öğrencilerimiz için hikâye, masal, bilmece kitaplarının yazılması, derlenmesi ve yayımlanmasına ilişkin ilgi Makam Oluru ile "Bizim Hikâyemiz" adlı bir proje çalışması başlatılmıştır. 
 

Bu kapsamda ilkokul ve ortaokullarda öğrenim gören öğrencilerin gelişim düzeylerine uygun hikâye ve masal çalışmalarının elektronik ortamda Genel Müdürlüğümüze gönderilmesi amacıyla MEBBİS panelindeki Veri Toplama Modülüne  https://veri.meb.gov.tr internet adresinden girilebilecek şekilde "İlkokullarda ve Ortaokullarda Hikâye Yazma ” adında bir form oluşturulmuştur.

 Proje çerçevesinde resmî/özel okullarda görevli olan tüm branşlardaki öğretmenlerimiz kendi hikâye ve masal çalışmalarını gönderebilecektir. Gönderilen eserler Bakanlığımızca oluşturulan komisyon tarafından incelenerek gerekli düzenleme, resimleme ve tasarım çalışmalarından sonra  yayımlanacaktır.
 

MEBBİS Veri Toplama Modülündeki forma 23 Mart - 8 Nisan 2022 tarihleri arasında veri girilebilecek olup konunun Bakanlığımıza bağlı resmî/özel, her derece ve türdeki eğitim kurumları ile bu kurumlarda görev yapan bütün öğretmenlere duyurulması hususunda gereğini arz/rica ederim. 

Tuncay MORKOÇ
Bakan a. 
Genel Müdür

OGRETMENMEB.COM

Yorumlar (3)
Fatma 2 yıl önce
Sonuçları ne zaman öğreneceğiz
Ayşe Gül YILDIRIM 2 yıl önce
Hikayemizi dijital ortamda mı yazıp göndereceğiz
Emine TUĞRUL 2 yıl önce
Konuyu siz mi belirliyorsunu?
Günün Anketi Tümü
2024 yaz döneminde tayin isteyecek misiniz?