İstanbul'da Yarın Okullara Kar Tatili Olacak Mı?

İstanbul'da Yarın Okullara Kar Tatili Olacak Mı?

14 Mart Pazartesi günü İstanbul'da okullara kar tatili olacak mı? Son gelişmeler Ogretmenmeb.com'da...

Yurt genelinde etkisini gösteren olumsuz hava şartları perşembe gününden itibaren İstanbul'u da etkisine almış durumda. 9 Mart Çarşamba günü İstanbul'da hava iyice soğumuş, yer yer kar yağışı görülmeye başlanmıştı. Perşemve ve cuma günleri ise kar yağışı beklendiğinden okullar tatil edilmişti.

Valilik tarafından alınan kar tatili kararı yerinde oldu ve İstanbul genelinde yaşanabilecek birçok sıkıntının önüne geçilmiş oldu.

Perşembe gününden pazar gününe gelene kadar İstanbul'a önemli derecede kar yağdı. İstanbul'un birçok yerinde, özellikle ara sokaklar karla kaplanmış durumda. Kar yağışı ara ara devam ediyor.

Gözler 14 Mart Pazartesi gününe çevrildi. Akıllardaki soru ise şu: ''14 Mart Pazartesi günü İstanbul'da okullara kar tatili olacak mı?''

İstanbul Valiliği tarafından bu konuda henüz açıklama yapılmadı. 

Ogretmenmeb.com olarak ise görüşümüz kar tatili verilme ihtimalinin yüksek olduğu yönünde.

İstanbul şu anda karla kapla. Kar yağışı şu an kesilse bile mevcut karın erimesi, yolların açılması zaman alacaktır. Yolların ve kaldırılların buz tutması ihtimali yüksek. 

Tüm bu gelişmeler çerçevesinde İstanbul Valiliği tarafından 14 Mart Pazartesi günü için okullar kar tatili kararı alınacağını düşünüyoruz.

Ogretmenmeb.com olarak konuyla ilgili gelişmeleri takip ederek sizlere aktarmaya devam edeceğiz...

OGRETMENMEB.COM / ÖZEL 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ogretmenmeb.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.