20 Kasım Pazartesi Günü Hangi İllerde Okullar Tatil?

20 Kasım Pazartesi Günü Hangi İllerde Okullar Tatil?

Olumsuz hava koşulları sebebiyle 20 Kasım Pazartesi günü hangi illerde okullar tatil?

Ülke genelinde devam eden olumsuz hava koşulları sebebiyle bazı il ve ilçelerde okullar tatil edildi. Ogretmenmeb.com olarak 20 Kasım Pazartesi günü okulların tatil olduğu il ve ilçeleri sizlerle paylaşacağız...

BOLU

Bolu Valiliğinden yapılan açıklama: ''İlimiz genelinde yaşanan olumsuz hava şartları nedeniyle 20 Kasım 2023 Pazartesi günü ilimiz genelinde tüm resmi-özel örgün ve yaygın eğitim kurumlarında (rehabilitasyon merkezleri ve özel kurslar dahil) eğitim öğretime 1 (bir) gün süreyle ara verilmiştir. Kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli ve hamile personel de 20 Kasım 2023 tarihinde 1 (bir) gün idari izinli sayılacaktır.''

ZONGULDAK

Zonguldak Valiliğinin açıklamasına göre, ildeki olumsuz hava şartları nedeniyle 20 Kasım Pazartesi günü tüm resmi-özel örgün ve yaygın eğitim kurumlarında (rehabilitasyon merkezleri ve özel kurslar dahil) eğitim öğretime bir gün süreyle ara verildi.

Kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli ve hamile personel de bir gün idari izinli sayılacak.

İSTANBUL (ŞİLE)

İstanbul'da da yağış ve fırtınanın etkisiyle kentin bazı noktalarında ağaçlar devrildi, inşaat alanında toprak kayması meydana geldi. Şile'de derenin taşması sonucu birçok iş yerini su bastı.

Valiliğin açıklamasına göre Şile'de yarın ilk ve orta dereceli okullar tatil edildi. Hamile, engelli ve kronik hastalığı bulunan kamu personeli de 1 gün idari izinli sayılacak.

BATMAN

Batman Valiliğinden yapılan açıklama: ''İlimizde meydana gelen aşırı yağıştan dolayı  20 Kasım Pazartesi günü İl merkezi ve merkeze bağlı köylerde ilk ve orta dereceli okullarda eğitime 1 gün süre ile ara verilmiş, kamuda hamile ve engelli  olarak çalışan kamu personeli idari izinli sayılacaktır.''

BARTIN (AMASRA)

SAKARYA-DÜZCE

Okulların tatil edildiği yerlere Düzce'nin Akçakoca ve Sakarya'nın Hendek ilçeleri de dahil edildi.

Akçakoca Kaymakamlıkğı'ndan yapılan açıklamada, "İlçemiz genelinde etkili olan olumsuz hava şartları nedeniyle 20 Kasım 2023 Pazartesi günü eğitim öğretime 1 gün süreyle ara verilmiştir." ifadesi kullanıldı.

Sakarya'nın Hendek ilçesinde ise olumsuz hava koşulları nedeniyle taşımalı eğitime 1 gün ara verildi.

Valilikten yapılan açıklamada, ilçenin yüksek mahallelerindeki olumsuz hava koşulları ve kar yağışı nedeniyle Dikmen, Aksu, Kurtuluş Karadere, Sümbüllü Kırktepe, Bakacak, Pazarcık, Eskibıçkı, Dede Düzü, Bıçkatik, Hicriye, Muradiye, Akçayır, Esentepe, Harmantepe mahallelerinde taşımalı eğitime Hendek Kaymakamlığınca 1 gün ara verildiği kaydedildi.

KARABÜK - Karabük'te taşımalı eğitime kar engeli

Valilikten yapılan açıklamada, Eflani ve Eskipazar ilçelerinde kar yağışı ve olumsuz hava şartları nedeniyle 20 Kasım Pazartesi günü taşımalı eğitim ve öğretime bir gün ara verildiği belirtildi.

Diyarbakır

Diyarbakır'ın Kulp ilçesinde bir okulda sağanak nedeniyle eğitime yarın ara verildi.

İlçe Hıfzıssıhha Kurulu kararıyla ilçedeki Aygün İlkokulunda 20 Kasım Pazartesi günü eğitim öğretime ara verildi.

SİNOP

Sinop Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Kıyı kesimlerinde yaşanan fırtına ve olumsuz hava koşulları nedeniyle kent merkezi ile Ayancık, Türkeli, Gerze ve Erfelek ilçeleri ve köylerinde tüm resmi ve özel okullarda, özel eğitim kurumlarında, halk eğitim kurslarında, özel öğretim kurslarında 20 Kasım 2023 Pazartesi günü eğitim öğretime 1 gün ara verildi."

Ayrıca, kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan hamile ve engelli çalışanların 1 gün süre ile idari izinli sayılacakları belirtildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ogretmenmeb.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.