Öğretmen MEB, Öğretmene Dair Her Şey, Öğretmen Haber, MEB Öğretmen, MEB Personel Haberleri, Öğretmen Atamaları, Milli Eğitim Bakanlığı Haberleri, MEB Yönetici Atamaları, EKYS

MEB Müdür ve Müdür Yardımcısı Görevlendirme Süreci Sona Erdi Mi?

YÖNETİCİ ATAMA

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 2021 yılı müdür, müdür başyardımcısı ve müdür yardımcısı görevlendirme süreci sona erdi mi?

MEB Personel Genel Müdürlüğü tarafından 2021 yılı yönetici görevlendirme takvimi açıklanmıştı. Açıklanan takvim kapsamında yeniden ve ilk defa olmak üzere iki ayrı takvim şeklinde süreç devam ettirildi.

Yeniden görevlendirme süreci haziran ayında sona ermişti. İlk defa görevlendirme için ise süreç haziran ayı sonunda başlamıştı.

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından ilk defa yönetici atama sonuçlarının açıklanması ile ilgili tarih güncellenmiş ve eylül ayı başında tüm iller tarafından açıklanmıştı.

İlk defa yönetici atama süreci kapsamında ataması yapılan öğretmenlerimiz; müdür, müdür başyardımcısı ve müdür yardımcısı olarak görevlerine başladılar.

Öncelikle ogretmenmeb.com olarak ataması yapılan okul/kurum yöneticilerimize yeni görevlerinde başarılar dileriz.

Atamalar sonrası ise süreç henüz sona ermiş değil. İhtiyacı karşılanmayan eğitim kurumları için duyuru, başvuru ve görevlendirme işlemleri yapılacak.

Görevlendirmesi yapılan öğretmenler de geçici olarak yöneticilik görevini sürdürecekler.

MEB'deki yönetici atama ve görevlendirme süreçlerini ilerleyen zamanlarda da takip ederek sizlere aktarmaya devam edeceğiz...

OGRETMENMEB.COM / ÖZEL HABER

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.