Adana İl Milli Eğitim Müdürü Değişti

Adana İl Milli Eğitim Müdürü Veysel Durgun'un önce gözaltına alınıp sonra tutuklanmasının ardından Adana'ya atama yapıldı. Adana'nın yeni İl Milli Eğitim Müdürü görevine başladı.

Basına yansıyan haberlere göre Adana İl Milli Eğitim Müdürü Veysel Durgun,  ihaleye fesat karıştırıp devleti 60 milyon TL zarara uğrattıkları iddiasıyla önce gözaltına alınıp sonra da tutuklanmıştı. Bu sebeple de Adana İl Milli Eğitim Müdürlüğü koltuğu boş kalmıştı.

Milli Eğitim Bakanlığı kısa sürede kararını verdi ve Adana'nın yeni İl Milli Eğitim Müdürü belli oldu.

Adana İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevine Yaşar Koçak getirildi.

Yaşar Koçak, göreve başlama mesajında çiçek ve benzeri nezaket hediyeleri gönderilmemesini, arzu edenlerin yangın alanlarının yeniden yeşertilmesine katkıda bulunmak adına fidan bağışında bulunulmasını istedi.

Yaşar Koçak Temel Eğitim Genel Müdürü olarak görevlendirildikten kısa bir süre sonra bu görevi Tuncay Morkoç'a devretmişti. Kısa bir süre sonra da Adana İl Milli Eğitim Müdürü olarak görevine başladı.

Ogretmenmeb.com olarak Yaşar Koçak'a yeni görevinde başarılar dileriz...

OGRETMENMEB.COM / ÖZEL HABER

İlk yorum yazan siz olun
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ogretmenmeb.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Yönetici Atama Haberleri