MOBBİNG GÜNLÜKLERİ 13: SEVGİLİ TÜRK EĞİTİM SEN İL BAŞKANI

Selamınızı aldım efendim tabi altın değerindeki tavsiyenizi de. Teşekkür ederim. Beni düşünmüş benim için kaygılanmışsınız, sağ olun var olun.

İl başkanıma “Senin başkan frene bassın, bir yerlere toslar.” Demişsiniz. Abanıza teşekkür ettik de sopanıza da diyeceklerimiz var elbet.

Derdiniz yazılarımız anlaşılan. Merak ettim şimdi, yazılarımdaki hangi müdür ya da müdürler sizin gölgenizde zulüm yapanlardan.

Şuradan başlayalım. Zira ben de duyduğumda şaşırmıştım. İdeolojiniz de malum olunca böyle bir durumda içinizdeki millet sevginizden kaynaklı “tiz kellesi vurula” demenizi beklerdim. Oysa siz savunmuşsunuz.

Okula yapılan bağışı hesabında tutan okul müdürü size sorulduğunda “dolar almış” diye iyi niyetli olduğunu ima ediyormuşunuz. Yani gerçekten sadece hesabında tutsa bile bunun TCK’ya göre suç olduğunu bilmiyor olamazsınız. O da mı sizin üyenizdi acaba?

Frene basmamı tavsiyeniz üzerine de şunu ifade etmek isterim ki; uzun yıllara dayanan şoförlüğümde hiç radara girmedim, hızdan kaynaklı sorun yaşamadım. Ancak şunun da farkındayım sizin sendikacılık anlayışınıza göre hızlı kaçabilirim, haklısınız. Ama biz de size tavsiye hatta rica etsek; siz de hızlansanız biraz. Öğretmenlerin bunca sorunu varken siz de biraz gaza bassanız. Zira trafiği aksatıyorsunuz.

Yazı dizimdeki okul müdürlerinin sendikalarını bilmiyorum. Ancak bir tanesi sizin üyeniz. Çok da bilinen bir okulda çalışıyor. Şimdi sırasını bekliyor. İşi biraz uzun sürecek. O zaman bire bir de görüşürüz inşallah.

Yazılarımızı ilgiyle takip de ediyorsunuz anlaşılan. Teşekkür ederiz. Takip edin zira sahadan haberiniz ne kadar var bilmiyorum, yetkilinin yanında yer alan sendika olarak liyakatsizliğin getirdiği zulme ortaksınız, bu tutumunuz nelere sebep oluyor bir görün.

Şimdi tekrardan sizin tavsiyenize gelirsek; bizim derdimiz eğitim, eğitim çalışanlarının refahı. Bu derdimiz bitene kadar da ne susacak ne duracağız. Şimdi hata yapanları konuşuyoruz diye bir yere toslama ihtimalimiz mi var? Yolumuzdan şüphemiz yok. Hukuktan aldığımız güçle ilerliyoruz. Yolda da yolcuda da sorun yok yani. Buna rağmen toslarsak yola birileri bir şey koymuş olmaz mı? Yani biz toslamayız da toslatılabiliriz öyle mi?

O zaman kamuoyuna şerh düşelim bu tavsiyenizi? Yakında bir yerlere toslayabilirmişim!!

Hasılı Sayın Başkanım teveccühünüz beni ziyadesiyle memnun etti. Yazmayı severim, zevkle bir yazı daha yazdım. Ben de sizin için bir şeyler yapmak isterim. Size burada tüm kamuoyunun önünde söz veriyorum. Bir dahaki seçimde yine milletvekili adayı olursanız oyum sizedir.

Yorum Yap
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ogretmenmeb.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Yorumlar (2)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Sendikalar Haberleri