Öğretmen MEB, Öğretmene Dair Her Şey, Öğretmen Haber, MEB Öğretmen, MEB Personel Haberleri, Öğretmen Atamaları, Milli Eğitim Bakanlığı Haberleri, MEB Yönetici Atamaları, EKYS

Her Gün Ortalama 300 Öğretmen Bu Sendikaya Üye Oluyor

SENDİKALAR

Sendika başkanı açıkladı: ''Her gün ortalama 300 arkadaşımız sendikamıza üye oluyor.''

Hürriyetçi Eğitim Sen Genel Başkanı Levent Kuruoğlu, Twitter hesabı üzerinden açıklamalarda bulundu.

İşte o açıklamalar:

Mesaj kutumda çok fazla bildirim var:
Sendika istifa formunu okul veya kurumunuz evrak kaydına verdiğinizde istifa gerçekleşir. 30 gün bekleme süresi yoktur. Aynı gün başka bir sendikaya üye olabilir İş Bırakma eylemine katılabilirsiniz.
Mesaj kutum cevaplar 2:
Sendikalar siyasi iradeden bağımsız eylem bile yapamıyorsa, istifaları engellemek için geçmiş güzellemesi yapmasına, az bekleyin ve gücümüzü bölmeyelim edebiyatına kanmayın. 
Bir gün Hürriyetçi Eğitim Sen aynı hatayı yaparsa ona da gereğini yapın.
Mesaj Kutusu Cevaplar 3:
Hürriyetçi Eğitim Sen’in Genel Merkez binası tek odalı bir ofistir. Çünkü şu an fazlasına ihtiyacımız yok. Binalar ÖMK’yı da çözmüyor☺️ Biz öncelik olarak illerde sendika binaları açıyoruz. Yakında konfederasyon kuracağız. O zaman bir genel merkez tutarız.
Mesaj Kutusu Cevap 4:
Bizi eleştirenlere saygı duyuyoruz. Öğretmenim ve benim için nezaket ve hoşgörü önemlidir. İftira ve hakaretleri mahkemeye veriyoruz. Şu ana kadar 42 suç duyurusu ve tazminat davası açtık. 79 kişiye de dava açmak içinde hazırlık yapıyoruz.
Mesaj Kutum cevap 5:
Sendikamızın üye sayısı 10 binin üzerinde, her gün ortalama 300 arkadaşımız sendikamıza üye oluyor. Çok yakında 15 bin üyeye ulaşacağız. Az kaldı ☺️ Sendikal tarihin son 20 yılında, kurulduğu yıl en hızlı büyüyen sendikayız.
Mesaj Kurum Cevap 6:
Bizler çalışanların siyasi fikirlerine saygı duyuyoruz. Ama sendikanın bir siyasi fikri olmasına karşıyız. Hiç bir siyasi partiyle organik bağımız bulunmuyor. Amacımız Eğitim çalışanlarının hak ve menfaatlerini korumak ve geliştirmek. Çalışmalarımız ortada.
Mesaj Kutusu cevaplar 7: 
Hiç bir sendikaya kastım bulunmuyor. Sendikacılığın çamur at izi kalsın şeklinde yapılmasına karşıyım. Sendikal rekabetin eğitim çalışanları adına yaptığımız mücadele üzerinden sürdürülmesine taraftarım.
Mesaj Kutum Cevaplar 8: 
Biz bağımsız bir sendikayız. Siyasi partilerle görüşürüz. Sorunlarımızın çözüm merkezi CUMHURBAŞKANLIĞI, TBMM ve MEB'dir. Bu görüşmelerimiz üzerinden propaganda yapanlara güldüğümüz doğrudur.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.