Öğretmen MEB, Öğretmene Dair Her Şey, Öğretmen Haber, MEB Öğretmen, MEB Personel Haberleri, Öğretmen Atamaları, Milli Eğitim Bakanlığı Haberleri, MEB Yönetici Atamaları, EKYS

Eğitim-Bir-Sen'de Ali Yalçın Dönemi Sona Mı Eriyor?

SENDİKALAR

Eğitim-Bir-Sen'de seçim yaklaşıyor. Ali Yalçın dönemi sona mı erecek?

Eğitim-Bir-Sen 7. Olağan Genel Kurulu yapılacak. Genel Kurul öncesinde Eğitim-Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Şükrü Kolukısa, Eğitim-Bir-Sen Genel Başkanlığına adaylığını açıkladı.

Şükrü Kolukısa'nın adaylığı Eğitim-Bir-Sen camiasında önemli destek gördü. Genel başkan yardımcılarından şube başkanlarına kadar Eğitim-Bir-Sen'de ağırlığı olan birçok isim Şükrü Kolukısa'ya başarılar dileyerek destek verdiler.

Eğitim-Bir-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın'dan ise adaylık konusunda şu ana kadar herhangi bir açıklama gelmedi.

Bilindiği üzere daha önce yapılan başkanlık seçiminde Ali Yalçın ve Ahmet Özer aday olmuş, Ali Yalçın Genel Başkan olarak seçilmişti. Dönemin Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu ise AK Parti'den Milletvekili seçilmişti.

Bakalım bu seçimlerde de benzer bir süreç yaşanarak Ali Yalçın dönemi sona mı erecek...

Ogretmenmeb.com olarak konuyla ilgili gelişmeleri takip ederek sizlere aktarmaya devam edeceğiz...

OGRETMENMEB.COM / ÖZEL

Yorumlar (1)

metin bey 1 Yıl Önce

İktidar her işini yaptırıyor, sonra yıpranan bu başkanları geri plana çekip vekillikle ödüllendiriyor. Yeni Başkan ise yeni bir umut olarak sendika üyelerinin önüne atılıyor. O da eskisi gibi olmayacağını söylüyor. Bir 4 sene daha millet uyutuluyor. Asıl en baştaki sorunumuzu görmeyip emir kulu ile uğraşan bizler ve bizi dillendiren siz basın yayın, bu başkanların gitmesini değil kalmasını desteklemeliyiz. Gelenle zaman kazanmasınlar. Biz hep aynı oyuna geldikçe oyunu kuranlar da, aynı oyunu oynarlar böyle. Yazık bu milletin aklına.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.