Öğretmen MEB, Öğretmene Dair Her Şey, Öğretmen Haber, MEB Öğretmen, MEB Personel Haberleri, Öğretmen Atamaları, Milli Eğitim Bakanlığı Haberleri, MEB Yönetici Atamaları, EKYS

Ali Yalçın, MEB'i Tebrik Etti

SENDİKALAR

Memur Sen genel başkanı Yalçın, ara tatil için alınan karardan dolayı MEB'i tebrik etti.

 Memur Sendikaları Konfederasyonu ve Eğitimciler Birliği Sendikası genel başkanı Ali Yalçın, Twitter hesabından yaptığı açıklamada Milli Eğitim Bakanlığı'nı ara tatil için aldığı karardan dolayı tebrik etti.

 Yalçın, öğretmenlerin mesleki çalışmalarının online ve öğretmenlerin istedikleri yerden takip etmesi kararını isabetli bulurken öğretmenlerin dinlenme ihtiyaçları için güzel bir fırsat olduğunu ifade etti.

 Ali Yalçın, Milli Eğitim Bakanlığı'na teşekkür etti. Bilindiği üzere Milli Eğitim Bakanlığı 2021-2022 eğitim öğretim yılı 1. ara tatilinde öğretmenlerin mesleki çalışmalarının çevrimiçi yapılması kararlaştırılmıştı. Üstelik, branşlara göre yapılan ayrımda öğretmenler seminer çalışmalarını 1 günde tamamlayabilecek. Mesleki çalışmaların istenilen yerde uzaktan bağlantı ile yapılabilmesi imkanıyla öğretmenler şehir değiştirebilecek.

 İşte Memur-Sen genel başkanı Ali Yalçın'ın açıklamaları

2021 Kasım/Mesleki Çalışmalar ile ilgili yazı yayınlandı.Öğretmenin istediği yerden online takip edilebilecek olması isabetli olmuş ve dinlenme ihtiyacı olan meslektaşlarımıza güzel bir fırsat sunmuştur.

Milli Eğitim Bakanlığı’na bu yöntemi tercih ettiği için teşekkür ediyoruz. pic.twitter.com/ReXyjsk16j

— Ali YALÇIN (@_aliyalcin_) November 11, 2021

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.