Ali Yalçın'dan Sözleşmeli Personel Açıklaması

Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın'dan Sözleşmeli Personel Açıklaması

Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, sözleşmeli personel mevzuatına ilişkin açıklamalarda bulundu.

İşte Ali Yalçın'ın o açıklamaları:

Sözleşmeliler Komisyonunu Kurmalı,Çalışmayı Başlatmalıyız

“…sözleşmeli personel mevzuatında düzenleme yapılması suretiyle sözleşmeli personelin statülerinin yeniden belirlenmesine ilişkin çalışma,yetkili konfederasyonun katkı/katılımıyla 2022 yılı içerisinde tamamlanacaktır.” hükmünü 6.Dönem Toplu Sözleşmede almıştık. Ek Gösterge Komisyonunu kurduk ve taraflar olarak süreci çalışıyor ve yürütüyoruz.Şimdi sıra Sözleşmeliler Komisyonunu başlatmada.39 ayrı mevzuat ve parçalı istihdam şekilleri kamuda çalışma barışı dinamitliyor,iç ve iş huzurunu bozuyor.

YÖK ile “Üniversite İdari Personeline Yer Değişikliği Yapabilme Hakkı” için görüşmelerimiz sürüyor.Bu da Toplu Sözleşmede aldığımız karar gereğidir. Örgütlü olmanın bereketi,yetkili olmanın neticesidir.Aile bütünlüğünü sağlamak için gereğini yapacak ve inşallah yol açacağız.

Eğitim-Bir-Sen Kilis Şube Divanını gerçekleştirdik. Teşkilatımızla bir araya geldik. Sendikal gündemi değerlendirip, örgütlü gücümüzü artırma konusunda hedeflerimizi gözden geçirip,yeniden hervele yaptık.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ogretmenmeb.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sendikalar Haberleri