Ali Yalçın'dan Kılıçdaroğlu'na: Emekçiyle Helalleş

Memur Sen genel başkanı Ali Yalçın, Kılıçdaroğlu'nun emekçilerle helalleşmesi gerektiğini söyledi.

 Edirne'de bir dizi temaslarda bulunan Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, geçtiğimiz gün Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun ''Helalleşmeye Hazırız'' mesajına cevap verdi. Yalçın, Kılıçdaroğlu'na ''Helalleşeceksen önce emekçiyle helalleş'' ifadesini kullandı.

 31 Mart yerel seçimden sonra HDP, İYİ Parti ve CHP'li bir çok belediyenin çok sayıda personeli kapının önüne koyduğunu savunan Yalçın, ''görülen lüzum üzerine işinize son verilmiştir'' yazısı ile İstanbul'da 14 bin Adana'da 468 kişinin işten atıldığını söyledi. 

 Emekçinin ekmeği ile oynamayın mesajı veren Yalçın, 31 Aralık'ta bazı belediye personellerinin sözleşmesinin yenileneceğini ve çeşitli illerde bir çok personelin işten atılma korkusu yaşadığını vurguladı.

 Ali Yalçın, 3600 ek göstergenin tüm kamu çalışanlarını memnun etmesi için çalıştıklarını, ellerinden geleni yapacaklarını belirtti.

 OGRETMENMEB.COM / ÖZEL HABER

Yorum Yap
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ogretmenmeb.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Sendikalar Haberleri