Öğretmen MEB, Öğretmene Dair Her Şey, Öğretmen Haber, MEB Öğretmen, MEB Personel Haberleri, Öğretmen Atamaları, Milli Eğitim Bakanlığı Haberleri, MEB Yönetici Atamaları, EKYS

Ali Yalçın'dan Açıklama: ''Telefonlarımıza Teşekkür Mesajı Yağıyor''

SENDİKALAR

Memur Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, sözleşmeli personelin kadroya alınmasıyla ilgili bazı açıklamalarda bulundu.

 Memur Sen ve Eğitim Bir Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, kamudaki sözleşmeli personelin kadroya alınma çalışmalarıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Yalçın, resmi Twitter hesabından yaptığı açıklamalarda şu ifadeleri kullandı:

Mücadelemiz Sonuç Verdi Hayırlı Uğurlu Olsun

227 bin olan ve 3+1 modeline göre istihdam edilen sözleşmeli öğretmenler, sağlık personeli,din görevlileri de süre aranmaksızın hemen kadroya geçecek.

Sn.Cumhurbaşkanımız 
@RTErdogan
’a,Sn.Bakanımız 
@vedatbilgn
’e çok teşekkür ediyorum.

Sözleşmeli kamu görevlisi arkadaşlarımızın kadroya geçmesiyle, 31 Mart seçimlerinden sonra emekçiyi, emek mücadelesini kundaklayan ve sözleşmeli memurları atan özellikle CHP ve HDP belediyelerinin önüne de bir set çekilmiş oluyor bu vesileyle. 

Telefonlarımıza Teşekkür Mesajı Yağıyor

6. Dönem Toplu Sözleşme'de hüküm altına aldığımız ve ilerleyen süreç içerisinde Memur-Sen ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı mutfaklarında çalışılarak nihayete eren bu çalışma, kamuda bir bayram havası oluşturdu.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.