Öğretmen MEB, Öğretmene Dair Her Şey, Öğretmen Haber, MEB Öğretmen, MEB Personel Haberleri, Öğretmen Atamaları, Milli Eğitim Bakanlığı Haberleri, MEB Yönetici Atamaları, EKYS

Sözleşmeli Öğretmenlerin Kadroya Geçiş Sürecinde Sona Gelindi

ÖĞRETMEN ATAMA VE TAYİNLER

Sözleşmeli öğretmenlerin kadroya geçirilmesi ile ilgili süreçte sona gelindi. Atama kararnameleri MEBBİS'te...

7433 Sayılı Kanun Kapsamında Sözleşmeliden Kadroya Geçen Öğretmenlerin Kadroya Geçiş Atama Kararnameleri Toplu olarak Yapıldı ve Okul Müdürlüklerinin MEBBİS Atama (Eğitim/Öğretim) Modülüne Gönderildi.

Okul Müdürlükleri Kurum Müdür Rolü Üzerinden MEBBİS e giriş yaparak;

Atama (Eğitim/Öğretim) Modülü> İl-İlçe-Kurum “Tamam” butonuna tıkla>Göreve Başlama-Ayrılma İşlemleri Menüsüne Tıkla>Atama Listesi menüsüne tıkla>”Ara” butonuna tıkla >Gelen Listede İlgili Personelin İşlem Kodunu Kopyala> Aynı Ekranda Raporlara tıkla>Normal Kararname(Atanan)raporunu çıktı al

Kadroya geçişler için Öğretmenlerin sözleşmeli olarak görevden ayrılmaları ve kadrolu olarak göreve başlamaları gerekmektedir. Görevden ayrılma ve başlayış işlemlerini öğretmen ve personel okul idaresi ile birlikte yapacaktır.

Ayrılma ve başlama işlemleri aynı gün yapılacaktır.

Kadroya geçiş işlemi yapıldıktan sonra öğretmen ve personelin okul idaresine dilekçe vererek Mebbis şifrelerini yenilemeleri gerekmektedir.

Kadroya geçiş işlemlerinin tamamlandığını öğretmen ve personel Kişisel Mebbisinden görebilecektir.

Mebbis + Kişisel Bilgiler Modülü

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.