Öğretmenlerin Özür Grubu 1. Aşama Başvuruları Bugün Sona Eriyor

Öğretmenlerin 2022 yılı yaz dönemi özür grubu(eş, sağlık vb.) tayinlerinde 1. aşama başvurular 11 Ağustos 2022 Perşembe Günü saat 16.00'da sona erecek.

 Milli Eğitim Bakanlığı(MEB), öğretmenlerin aile birliği, sağlık, can güvenliği mazeretleri ve engellilik durumu ile diğer nedenlere bağlı yer değiştirme işlemlerinde başvurular 5 Ağustos'ta başlamıştı. 1. aşama başvurular 11 Ağustos 2022 Perşembe günü saat 16.00'da sona erecek ve MEBBİS ekranı kapanacak.

 Eş durumu başta olmak üzere özür durumu nedeniyle tayin isteyecek öğretmenlerin, tayin sebebini ve gerekli evrakları MEBBİS Başvuru Modülü üzerinden 11 Ağustos'a kadar yüklemeleri gerekiyor. 

 Başvuruların kabul edilmesi ve onay sürecinden sonra tayin istemeye hak kazanan öğretmenler 15-19 Ağustos 2022 tarihleri arasında başvurularını gerçekleştirebilecek. Atamalar 23 Ağustos'ta görevden ayrılma işlemleri ise 24 Ağustos itibariyla yapılabilecek.

 

Yorum Yap
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ogretmenmeb.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Öğretmen Atama Ve Tayinler Haberleri