Öğretmen MEB, Öğretmene Dair Her Şey, Öğretmen Haber, MEB Öğretmen, MEB Personel Haberleri, Öğretmen Atamaları, Milli Eğitim Bakanlığı Haberleri, MEB Yönetici Atamaları, EKYS

MEB Bütçesinden 50 Bin Öğretmen Ataması Talebi

ÖĞRETMEN ATAMA VE TAYİNLER

MEB'in 2022 yılı bütçesinin görüşülmesine 2 Kasım 2021 tarihinde başlanacak. Atama bekleyen öğretmenlerin talebi MEB bütçesinden 50 bin öğretmen atamasının yapılması...

AK Parti Plan Bütçe Komisyonu Sözcüsü ve Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer, Twitter hesabından yaptığı açıklamada MEB 2022 yılı bütçesi ile ilgili müzakerelerin 2 Kasım Salı günü TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda görüşüleceğini duyurdu.

Atama bekleyen öğretmenler ise MEB bütçesinden 50 bin öğretmen ataması yapılmasını istiyorlar.

#Bütceden50BinOgrt hastagi ile taleplerini dile getiren öğretmenler, Twitter üzerinden şu paylaşımları yaptılar:

Bu vatanın çalışkan öğretmenleri olarak bayrağımızın dalgalandığı her yere gitmeye hazırız! Lütfen hakkımızı vermenizi istiyoruz sayın cumhurbaşkanım. 

Atama bizim hakkımız emek verdik, yorulduk, bu yorgunluk sadace bedenen değil psikolojik olarak da çok yıprandık... Sesimizi duyun.

108bin öğretmen açığının en azından yarısı kapanmalı. Öğrencilerimize kavuşmak ümidiyle…

Bana bir harf öğretenin kırk yıl kölesi olurum irfanında yetişen öğretmenler bugünlerde yine aynı Anadolu da sesimi nasıl duyurabilirim çabasında.. Öğretmen açığı göz önünde bulundurulduğunda 50 000 atama bir lütuf değil zorunluluktur.

50 bin öğretmen demek 50 bin ailenin mutluluğu, emeği demektir..
Lütfen yıllardır bizim için çabalayan ailelerimizin artık yüzü gülsün... 

Atanmak, öğrencilerimize, mesleğimize kavuşmak istiyoruz. Yüksek netlerle yüksek puanlarla atanamayan bizlere ana atama müjdesi vermenizi bekliyoruz.

KPSS 2021'den yüksek puan alarak alan bilgisini kanıtlayan öğretmenler 50.000 sayıda haklı atamasını talep etmektedir

Atama bekleyen öğretmenler olarak bütçe görüşmesinde 50 bin atamaya onay verilmelidir. Okullarda öğretmen ihtiyacı gittikçe artmaktadır 2021 kpss puanlarıyla artık 50 bin atama yapılmalıdır.

Ben artık olmam gereken yerde olmak istiyorum. Sınıfımda , öğrencilerimle…

OGRETMENMEB.COM / ÖZEL

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.