MEB, Alan Değişikliği Takvimini Açıklamakta Geç Kalıyor

Milli Eğitim Bakanlığı, öğretmenlerin alan değişikliği duyurusunu en kısa sürede yapmalıdır.

MEB'i ara tatilde yoğun bir takvim bekliyor. Özellikle ocak ayında özür grubu atamaları ve sözleşmeli öğretmen atamaları sebebiyle yoğun bir mesai yaşanacak. Bu atamalar öncesinde alan değişikliği duyurusunun yapılıp, takviminin açıklanması gerekiyor. Şu ana kadar MEB'den herhangi bir duyuru yapılmadı.

2019 ve 2020 yıllarında alan değişikliği duyurusu en geç aralık ayı başında yapılmıştı. Duyuru ile beraber takvim açıklanmış ve alan değiştiren öğretmenler 2. dönem yeni okullarında görevlerine başlamışlardı.

Ogretmenmeb.com olarak daha önce de gündeme getirdiğimiz gibi MEB Personel Genel Müdürlüğü tarafından takvim sıkışmadan alan değişikliği duyurusu yapılmalı, belirsizlik sona ermelidir.

Başvuru şartlarını sağlayan öğretmenlere diplomaya bağlı olarak alan değiştirme imkanı sağlanmalıdır. Alan değiştiren öğretmenlerin 2. döneme yeni okullarında göreve başlamaları için gereken tedbir alınmalıdır.

Ogretmenmeb.com olarak konuyla ilgili gelişmeleri takip ederek sizlere aktarmaya devam edeceğiz...

Yorum Yap
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ogretmenmeb.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Öğretmen Atama Ve Tayinler Haberleri