Öğretmen MEB, Öğretmene Dair Her Şey, Öğretmen Haber, MEB Öğretmen, MEB Personel Haberleri, Öğretmen Atamaları, Milli Eğitim Bakanlığı Haberleri, MEB Yönetici Atamaları, EKYS

Mazerete Bağlı Yer Değiştirmelerde Tercih Edilebilecek Boş Kontenjanlar Açıklandı

ÖĞRETMEN ATAMA VE TAYİNLER

2022 Ocak Yarıyıl Tatili Özür Grubu Atamaları İçin Tercih Edilebilecek Boş Okul Kontenjanları Listesi Yayımlandı.

MEB Personel Genel Müdürlüğünden beklenen açıklama geldi. Özür grubu atamalarında tercih edilebilecek boş kontenjanların listesi excel formatında yayımlandı.

2022 Ocak Yarıyıl Tatili Özür Grubu Atamaları İçin Tercih Edilebilecek Boş Okul Kontenjanları Listesi İçin TIKLAYINIZ

Excel dosyasında özür grubu atamalarında tercih edilebilecek boş kontenjanlar yer almaktadır. Ayrıca il içi ve il dışı özür grubuna başvuran öğretmenlerin kadroları da muhtemel boşalacak kadro şeklinde görünmektedir.

Boş kontenjanları ve boşalması muhtemel kadroları tercih listenize ekleyebilirsiniz.

İkinci aşama başvurular 7-12 Ocak tarihleri arasında yapılacak.

Atama sonuçları ise 14 Ocak 2022 tarihinde açıklanacak.

KILAVUZ İÇİN TIKLAYINIZ

OGRETMENMEB.COM / ÖZEL

MEB'e bağlı resmî eğitim kurumlarında görev yapan kadrolu öğretmenlerin (652 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamenin Ek 4 üncü maddesi kapsamında sözleşmeli öğretmen olarak görev yapmakta iken ön başvurunun son günü itibarıyla sözleşme gereği üç yıllık çalışma süresini tamamlayıp öğretmen kadrolarına atananlar dahil olmak üzere) il içi ve iller arasında aile birliği, sağlık, can güvenliği mazeretleri veya engellilik durumu ile diğer nedenlere bağlı yer değişiklikleri, Millî Eğitim Bakanlığı Öğretmen Atama ve Yer Değiştirme Yönetmeliği ile Devlet Memurlarının Yer Değiştirme Suretiyle Atanmalarına İlişkin Yönetmelik hükümleri doğrultusunda aşağıda belirtildiği şekilde yapılacaktır.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.